Povezane vesti

Milanović: Na kraju ću ja, za ruku, odvesti Vučića u Jasenovac

Milanović: Na kraju ću ja, za ruku, odvesti Vučića u Jasenovac

Radio 021 25.07.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović osvrnuo se na poslednje komentare predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kome je zabranjena poseta Jasenovcu. "Dajte da prvo raščistimo tajming pada ukrajinskog aviona sa srpskim oružjem i Vučićeve eskapade… »
Milanović: Na kraju ću ja Vučića odvesti za ruku u Jasenovac

Milanović: Na kraju ću ja Vučića odvesti za ruku u Jasenovac

Danas 25.07.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je u ponedeljak da je projekt Pelješkog mosta, kao prvi veliki hrvatski projekat sa Eropskom unijom, tehnički bio gotov do kraja 2015. godine a ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković ga je… »
Milanović: Ako treba odvešću ja Vučića u Jasenovac

Dnevnik 25.07.2022
RIJEKA: Hrvatski predsednik Zoran Milanović komentarisao je danas prvi put nameru predsednika Srbije Aleksandra Vučića da poseti Jasenovac i izjavu da od toga neće odustati i konstatovao da je reč o prvom srpskom predsedniku koji je to tražio. "Što… »
Milanović pošteno priznao: Vučić prvi srpski predsednik koji je tražio da ode u Jasenovac!

Milanović pošteno priznao: Vučić prvi srpski predsednik koji je tražio da ode u Jasenovac!

Srbija danas 25.07.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović priznao je ono što mnogi pripadnici lažne političke elite u Srbiji ne žele da prihvate. Hrvatski Index.hr objavio je tekst sa naslovom "Milanović: Na kraju ću ja Vučića za ruku odvesti u Jasenovac", u kom je… »

Telegraf 25.07.2022
Milanović nije komentarisao da je Vučić prethodno dva puta službeno tražio od hrvatske vlade da mu omogući posetu. Hrvatski predsednik Zoran Milanović komentarisao je danas prvi put nameru predsednika Srbije Aleksandra Vučića da poseti Jasenovac… »

Vesti dana »