Повезане вести

Милановић: На крају ћу ја, за руку, одвести Вучића у Јасеновац

Милановић: На крају ћу ја, за руку, одвести Вучића у Јасеновац

Радио 021 25.07.2022
Председник Хрватске Зоран Милановић осврнуо се на последње коментаре председника Србије Александра Вучића, коме је забрањена посета Јасеновцу. "Дајте да прво рашчистимо тајминг пада украјинског авиона са српским оружјем и… »
Милановић: На крају ћу ја Вучића одвести за руку у Јасеновац

Милановић: На крају ћу ја Вучића одвести за руку у Јасеновац

Данас 25.07.2022
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је у понедељак да је пројект Пељешког моста, као први велики хрватски пројекат са Еропском унијом, технички био готов до краја 2015. године а министар мора, промета и инфраструктуре… »
Милановић: Ако треба одвешћу ја Вучића у Јасеновац

Дневник 25.07.2022
РИЈЕКА: Хрватски председник Зоран Милановић коментарисао је данас први пут намеру председника Србије Александра Вучића да посети Јасеновац и изјаву да од тога неће одустати и констатовао да је реч о првом српском председнику који… »

Телеграф 25.07.2022
Милановић није коментарисао да је Вучић претходно два пута службено тражио од хрватске владе да му омогући посету. Хрватски председник Зоран Милановић коментарисао је данас први пут намеру председника Србије Александра Вучића да… »
Милановић поштено признао: Вучић први српски председник који је тражио да оде у Јасеновац!

Милановић поштено признао: Вучић први српски председник који је тражио да оде у Јасеновац!

Србија данас 25.07.2022
Председник Хрватске Зоран Милановић признао је оно што многи припадници лажне политичке елите у Србији не желе да прихвате. Хрватски Индекс.хр објавио је текст са насловом "Милановић: На крају ћу ја Вучића за руку одвести у… »

Вести дана »