Повезане вести
Бивши муж ми је фалио само финансијски, спортисте сам прерасла! Каја никад искреније о мушкарцима: Ником више не полажем…
Курир 25.07.2022
Певачица Катарина Каја Остојић баш нема среће у одабиру партнера. Два пута се и удала, али у рекордном року и развела. Цео њен љубавни живот су обележиле дуге везе, које су се на крају завршавале раскидима, иако је свака… »
Спортисти су топ фрајери, али сада ми треба интелектуалац: Каја проговорила о бившем - "Фалио ми је само финансијски!"
Мондо 25.07.2022
Певачица Каја Остојић открила и да је први пут без дечка после 12 година! Певачица Каја Остојић открила и да је први пут без дечка после 12 година! Певачица Катарина Каја Остојић је након р аскида са хрватским фудбалером Матеом… »
Вести дана »

"Идемо на победу овај пут" Имао жесток окршај са водитељем Пинка у емисији, а сада шокирао оглашавањем и најавио улазак у Елиту (фото)
Ало пре 6 сатијош 4 повезане

"Опасан развој догађаја": Рубио: За сада није јасно да ли је Русија намерно лансирала дронове у Пољску, веома ескалаторни потез
Блиц пре 7 сатијош 4 повезане

Спектакл у финалу Евробаскета - немачка и Турска за злато: Ево где можете пратити меч за титулу европског шампиона
Курир пре 1 сатјош 4 повезане