Povezane vesti
Bivši muž mi je falio samo finansijski, sportiste sam prerasla! Kaja nikad iskrenije o muškarcima: Nikom više ne polažem…
Kurir 25.07.2022
Pevačica Katarina Kaja Ostojić baš nema sreće u odabiru partnera. Dva puta se i udala, ali u rekordnom roku i razvela. Ceo njen ljubavni život su obeležile duge veze, koje su se na kraju završavale raskidima, iako je svaka slutila na odlazak pred… »
Sportisti su top frajeri, ali sada mi treba intelektualac: Kaja progovorila o bivšem - "Falio mi je samo finansijski!"
Mondo 25.07.2022
Pevačica Kaja Ostojić otkrila i da je prvi put bez dečka posle 12 godina! Pevačica Kaja Ostojić otkrila i da je prvi put bez dečka posle 12 godina! Pevačica Katarina Kaja Ostojić je nakon r askida sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem otkrila da… »
Vesti dana »
Đurđević Stamenkovski: Zakon o roditelju negovatelju trebalo bi da stupi na snagu 1. oktobra
N1 Info pre 1 satjoš 53 povezane
Fon der Lajen: Pomoć protivvazdušnoj odbrani Ukrajine jedna od tema na samitu NATO
N1 Info pre 36 minutajoš 39 povezanih
Uefa kritikovala Fifa zbog slučaja Balogun: Pređena je crvena linija
Radio sto plus pre 6 minutajoš 74 povezane
Nejmar u suzama rekao kraj: „Počeo sam ovde – ovde sam i završio“ /video/
Sputnik pre 26 minutajoš 35 povezanih
Neka se pripreme ovi delovi Srbije! Već danas stižu pljuskovi sa grmljavinom: Ovi predeli biće prvi na udaru
Telegraf pre 21 minutajoš 22 povezane