Повезане вести
Унапредјење енергетске ефикасности јавних објеката и домаћинстава у Пироту
Југмедиа 25.07.2022
Најновији пројекат унапредјења енергетске ефикасности у Пироту је санација зграде Дома културе. Новац је за ове намене издвојио град, али и држава. Уговор је недавно са министарком енергетике Зораном Михајловић у име града… »
Бојан Ивковић, енергетски менаџер: Рок за завршетак радова на згради Дома културе годину дана
Плус онлине 25.07.2022
Представници града Пирота у петак су у Смедеревској Паланци потписали уговор за реализацуију једног значајног пројекта. Реч је о пројекту унапређењења енергетске ефикасности зграде Дома културе, за чију је реализацију из… »
Потписан уговор са ресорним министарством за унапређење енергетске ефикасности ОШ "Драгиша Луковић Шпанац"
ИнфоКГ 25.07.2022
На Јавном позиву за доделу средстава ради финансирања пројеката унапређења енергетске ефикасности у објектима од јавног значаја у јединицима локалне самоуправе Министарства рударства и енергетике, граду Крагујевцу одобрена су… »
Вести дана »

Улаз слободан: Грађани ће моћи да присуствују војној паради у суботу: Почетак у 11.00 сати
Блиц пре 1 сатјош 3 повезане

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана