Povezane vesti
Kolja i Dado Topić uz brojnu publiku otvorili julski Garden Sessions u Botaničkoj bašti
Blic 25.07.2022
Julska serija koncerata, Garden Sessions u Botaničkoj bašti “Jevremovac”, započela je 23. jula kada su nastupili Kolja i Grobovlasnici, uz brojnu publiku koja je i pored ekstremno visokih temperatura došla u prijatan ambijent Botaničke bašte i uživala u… »
Dado Topić: "Moj primer pokazuje da ne treba odustajati od svog puta u muzici i životu"
Telegraf 25.07.2022
"Svi najvažniji događaji u karijeri dogodili su mi se upravo u Beogradu", rekao je muzičar. Čuveni rok muzičar Dado Topić nastupio je u Botaničkoj bašti "Jevremovac" u okviru Garden Sessions serije koncerata, a pred koncert je specijalno za Tanjug kaže… »
Vesti dana »

Grujić (SSP) o izjavi ministra Glišića: Zbog naprednjačke korupcije niko više ne sme da strada
Moj Novi Sad pre 16 minutajoš 2 povezane

Utisak: Studenti neće biti na listi za republičke izbore, na lokalu mogući različiti modeli kao u Mionici i Negotinu
Novi magazin pre 4 satijoš 2 povezane

250.000 Ljudi marširalo protiv izraela! Krcate ulice uprkos kiši: "Najmanje što možemo zbog užasa u Gazi" (foto)
Kurir pre 6 minutajoš 2 povezane

Hrvatski planinari koji su stradali u lavini u Sloveniji su iz Dalmacije: Telo jednog pronađeno, sutra se nastavlja potraga za još dvojicom
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Evakuisani planinari sa Mont Everesta, 350 njih stiglo do obližnjeg grada
Danas pre 5 satijoš 1 povezana