Povezane vesti
Drugi svetski rat, zločini i Novi Sad: Spomenik nevinim žrtvama -„relativizacija zločina" ili „civilizacijsko…
Južne vesti 26.07.2022
BBC Radovi na spomeniku usred vrelog julskog dana „A šta se ovde pravi?", naslanjajući se na lopatu, dok briše znoj sa lica, radnik mi postavlja pitanje koje iziskuje složen odgovor. Pravi se spomenik posvećen događajima od pre skoro 80 godina… »
Drugi svetski rat, zločini i Novi Sad: Spomenik nevinim žrtvama -„relativizacija zločina" ili „civilizacijsko…
BBC News 26.07.2022
Sećanje na žrtve iz Drugog svetskog rata i u 21. veku izaziva kontroverze u Novom Sadu. „A šta se ovde pravi?", naslanjajući se na lopatu, dok briše znoj sa lica, radnik mi postavlja pitanje koje iziskuje složen odgovor. Pravi se spomenik… »
Radio 021 26.07.2022
Sećanje na žrtve iz Drugog svetskog rata i u 21. veku izaziva kontroverze u Novom Sadu. BBC Radovi na spomeniku usred vrelog julskog dana „A šta se ovde pravi?", naslanjajući se na lopatu, dok briše znoj sa lica, radnik mi postavlja pitanje koje… »
Drugi svetski rat, zločini i Novi Sad: Spomenik nevinim žrtvama -„relativizacija zločina“ ili „civilizacijsko…
Danas 26.07.2022
„A šta se ovde pravi?“, naslanjajući se na lopatu, dok briše znoj sa lica, radnik mi postavlja pitanje koje iziskuje složen odgovor. Pravi se spomenik posvećen događajima od pre skoro 80 godina koji i danas otvaraju sporove. „Spomenik nevinim… »
Vesti dana »

"Strani centri moći haraju Srbijom" Đukanović posle puštanja aktivista PSG: Današnja odluka Apelaciong suda u Novom Sadu je poruka vlastima i Aleksandru Vučiću
Kurir pre 2 minutajoš 21 povezana

Nastavno-naučna veća još četiri fakulteta donela odluku o nadoknadi nastave
RTS pre 41 minutajoš 19 povezanih

Rusija iznenadila Ukrajinu: Moskva ponudila datum i mesto održavanja drugih direktnih mirovnih pregovora
Kurir pre 57 minutajoš 37 povezanih

Saslušana studentkinja kojoj je slomljena vilica ispred SNS prostorija, prepoznala napadača
NIN pre 3 satajoš 45 povezanih