Povezane vesti

Drugi svetski rat, zločini i Novi Sad: Spomenik nevinim žrtvama -„relativizacija zločina" ili „civilizacijsko…

Drugi svetski rat, zločini i Novi Sad: Spomenik nevinim žrtvama -„relativizacija zločina" ili „civilizacijsko…

Južne vesti 26.07.2022
BBC Radovi na spomeniku usred vrelog julskog dana „A šta se ovde pravi?", naslanjajući se na lopatu, dok briše znoj sa lica, radnik mi postavlja pitanje koje iziskuje složen odgovor. Pravi se spomenik posvećen događajima od pre skoro 80 godina… »

BBC News 26.07.2022
Sećanje na žrtve iz Drugog svetskog rata i u 21. veku izaziva kontroverze u Novom Sadu. „A šta se ovde pravi?", naslanjajući se na lopatu, dok briše znoj sa lica, radnik mi postavlja pitanje koje iziskuje složen odgovor. Pravi se spomenik… »

Radio 021 26.07.2022
Sećanje na žrtve iz Drugog svetskog rata i u 21. veku izaziva kontroverze u Novom Sadu. BBC Radovi na spomeniku usred vrelog julskog dana „A šta se ovde pravi?", naslanjajući se na lopatu, dok briše znoj sa lica, radnik mi postavlja pitanje koje… »
Drugi svetski rat, zločini i Novi Sad: Spomenik nevinim žrtvama -„relativizacija zločina“ ili „civilizacijsko…

Drugi svetski rat, zločini i Novi Sad: Spomenik nevinim žrtvama -„relativizacija zločina“ ili „civilizacijsko…

Danas 26.07.2022
„A šta se ovde pravi?“, naslanjajući se na lopatu, dok briše znoj sa lica, radnik mi postavlja pitanje koje iziskuje složen odgovor. Pravi se spomenik posvećen događajima od pre skoro 80 godina koji i danas otvaraju sporove. „Spomenik nevinim… »

Vesti dana »