Повезане вести

Други светски рат, злочини и Нови Сад: Споменик невиним жртвама -„релативизација злочина" или „цивилизацијско достигнуће”…

Други светски рат, злочини и Нови Сад: Споменик невиним жртвама -„релативизација злочина" или „цивилизацијско достигнуће”…

Јужне вести 26.07.2022
ББЦ Радови на споменику усред врелог јулског дана „А шта се овде прави?", наслањајући се на лопату, док брише зној са лица, радник ми поставља питање које изискује сложен одговор. Прави се споменик посвећен догађајима од пре… »

BBC News 26.07.2022
Сећање на жртве из Другог светског рата и у 21. веку изазива контроверзе у Новом Саду. „А шта се овде прави?", наслањајући се на лопату, док брише зној са лица, радник ми поставља питање које изискује сложен одговор. Прави се… »

Радио 021 26.07.2022
Сећање на жртве из Другог светског рата и у 21. веку изазива контроверзе у Новом Саду. ББЦ Радови на споменику усред врелог јулског дана „А шта се овде прави?", наслањајући се на лопату, док брише зној са лица, радник ми… »
Други светски рат, злочини и Нови Сад: Споменик невиним жртвама -„релативизација злочина“ или „цивилизацијско достигнуће”…

Други светски рат, злочини и Нови Сад: Споменик невиним жртвама -„релативизација злочина“ или „цивилизацијско достигнуће”…

Данас 26.07.2022
„А шта се овде прави?“, наслањајући се на лопату, док брише зној са лица, радник ми поставља питање које изискује сложен одговор. Прави се споменик посвећен догађајима од пре скоро 80 година који и данас отварају спорове… »

Вести дана »