Povezane vesti
Drugi svetski rat, zločini i Novi Sad: Spomenik nevinim žrtvama -„relativizacija zločina" ili „civilizacijsko dostignuće”…
Južne vesti 26.07.2022
BBC Radovi na spomeniku usred vrelog julskog dana „A šta se ovde pravi?", naslanjajući se na lopatu, dok briše znoj sa lica, radnik mi postavlja pitanje koje iziskuje složen odgovor. Pravi se spomenik posvećen događajima od pre skoro 80 godina koji i… »
Drugi svetski rat, zločini i Novi Sad: Spomenik nevinim žrtvama -„relativizacija zločina" ili „civilizacijsko dostignuće”…
BBC News 26.07.2022
Sećanje na žrtve iz Drugog svetskog rata i u 21. veku izaziva kontroverze u Novom Sadu. „A šta se ovde pravi?", naslanjajući se na lopatu, dok briše znoj sa lica, radnik mi postavlja pitanje koje iziskuje složen odgovor. Pravi se spomenik posvećen… »
Radio 021 26.07.2022
Sećanje na žrtve iz Drugog svetskog rata i u 21. veku izaziva kontroverze u Novom Sadu. BBC Radovi na spomeniku usred vrelog julskog dana „A šta se ovde pravi?", naslanjajući se na lopatu, dok briše znoj sa lica, radnik mi postavlja pitanje koje iziskuje… »
Drugi svetski rat, zločini i Novi Sad: Spomenik nevinim žrtvama -„relativizacija zločina“ ili „civilizacijsko dostignuće”…
Danas 26.07.2022
„A šta se ovde pravi?“, naslanjajući se na lopatu, dok briše znoj sa lica, radnik mi postavlja pitanje koje iziskuje složen odgovor. Pravi se spomenik posvećen događajima od pre skoro 80 godina koji i danas otvaraju sporove. „Spomenik nevinim žrtvama“… »
Vesti dana »
Medvedev Zelenskog nazvao "smrdljivim kijevskim gadom", pa uputio još jednu u nizu pretnji: "Moraće da se skriva do kraja svog bezvrednog života"
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih
Advokat Terzić o hapšenju Stojkovića: VJT ne razlikuje političku metaforu od krivičnog dela
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Letonija završila ogradu sa Rusijom: 280 km bodljikave žice na granici
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
(Radarski snimci) Pljusak snega, mraz, debeli minus, pa šok od skoro 20 stepeni! RHMZ se hitno oglasio najnovijom prognozom: Evo šta će se sutra dešavati iz sata u sat
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Tramp ukazao da su SAD pogodile objekat vezan za brodove za koje se sumnja da prevoze drogu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana