Повезане вести
Прва посета након пресуде - ево ко је све био код Зорана у затвору! Све зачудило што се једино она није појавила! (фото)
Мондо 26.07.2022
Зоран Марјановић је осуђен на 40 година због убиства супруге Јелене, а данас га је у затвору посетила родбина! Зоран Марјановић је осуђен на 40 година због убиства супруге Јелене, а данас га је у затвору посетила родбина! Виши… »
Лешинарење, срамота ме што смо као иста фирма: Кесић брутално испрозивао колеге с Нове С због извештавања о покојној…
Курир 26.07.2022
Водитељ Зоран Кесић, чија се емисија "24 минута са Зораном Кесићем" емитује на ТВ Нова С, испрозивао је колеге са портала Нова због, како је сам оценио, "одвратног лешинарења." Наиме, Кесић је реаговао на текст који је… »
Прва посета зорану марјановићу у затвору: Погледајте ко је све дошао да га види у ЦЗ (фото, видео)
Курир 26.07.2022
Зорана Марјановића (43), који је у петак осуђен на 40 година затвора због убиства супруге Јелене, посетили су данас у Централном затвору брат Милош са супругом Милицом и син Урош. Чланови Зоранове породице изашли су из просторија… »
"Ћерка ме пита за зликовца, чека правду": Овако је Зоран Марјановић причао у ријалитију након убиства Јелене - ушао са намером…
Блиц 26.07.2022
Зоран Марјановић осуђен је за убиство супруге Јелене Марјановић на 40 година затвора. Иако се још 2017. године шушкало да би Зоран Марјановић могао бити оптужен и приведен, он је ушао у ријалити Задруга. И док су сви очековали да… »
Јеленина рођака открила детаље брака са зораном! Убијена певачица волела је само једну особу: "Он ју је понижавао"
Мондо 26.07.2022
Суђење Зорану Марјановићу за убиство супруге Јелене трајало је шест година. Суђење Зорану Марјановићу за убиство супруге Јелене трајало је шест година. Пред Вишим судом у Београду, који је у петак Зорана Марјановића осудио на… »
Сведоци открили детаље јелениног и зорановог брака! Марјановићи тврдили да све пуца од љубави, а рођака шокирала овим речима…
Курир 26.07.2022
Пред Вишим судом у Београду, који је у петак Зорана Марјановића осудио на максималних 40 година затвора због убиства супруге, певачице Јелене Марјановић, 2. априла 2016. саслушани су бројни сведоци, од којих је тек неколико њих… »
Вести дана »
Гранатиран Херсон – троје страдало, 10 повређених; Трамп Млађи: Украјина може да изгуби подршку САД
РТС пре 1 сатјош 50 повезаних
Стојаковић: Задовољан сам коначним резултатом и створеним приликама против Радничког
РТС пре 1 сатјош 30 повезаних
Нови државни удар: Специјална јединица заузела телевизију - гарда их разбила
Правда пре 3 сатајош 25 повезаних
Формула 1 има новог шампиона: Ландо Норис надмудрио Макса Ферстапена!
Мондо пре 2 сатајош 39 повезаних