Povezane vesti

Prva poseta zoranu marjanoviću u zatvoru: Pogledajte ko je sve došao da ga vidi u CZ (foto, video)

Prva poseta zoranu marjanoviću u zatvoru: Pogledajte ko je sve došao da ga vidi u CZ (foto, video)

Kurir 26.07.2022
Zorana Marjanovića (43), koji je u petak osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene, posetili su danas u Centralnom zatvoru brat Miloš sa suprugom Milicom i sin Uroš. Članovi Zoranove porodice izašli su iz prostorija CZ-a vidno… »
Lešinarenje, sramota me što smo kao ista firma: Kesić brutalno isprozivao kolege s Nove S zbog izveštavanja o pokojnoj…

Lešinarenje, sramota me što smo kao ista firma: Kesić brutalno isprozivao kolege s Nove S zbog izveštavanja o pokojnoj…

Kurir 26.07.2022
Voditelj Zoran Kesić, čija se emisija "24 minuta sa Zoranom Kesićem" emituje na TV Nova S, isprozivao je kolege sa portala Nova zbog, kako je sam ocenio, "odvratnog lešinarenja." Naime, Kesić je reagovao na tekst koji je objavljen na portalu Nova.rs… »
Prva poseta nakon presude - evo ko je sve bio kod Zorana u zatvoru! Sve začudilo što se jedino ona nije pojavila! (foto)

Prva poseta nakon presude - evo ko je sve bio kod Zorana u zatvoru! Sve začudilo što se jedino ona nije pojavila! (foto)

Mondo 26.07.2022
Zoran Marjanović je osuđen na 40 godina zbog ubistva supruge Jelene, a danas ga je u zatvoru posetila rodbina! Zoran Marjanović je osuđen na 40 godina zbog ubistva supruge Jelene, a danas ga je u zatvoru posetila rodbina! Viši sud u Beogradu doneo je… »
"Ćerka me pita za zlikovca, čeka pravdu": Ovako je Zoran Marjanović pričao u rijalitiju nakon ubistva Jelene - ušao sa…

"Ćerka me pita za zlikovca, čeka pravdu": Ovako je Zoran Marjanović pričao u rijalitiju nakon ubistva Jelene - ušao sa…

Blic 26.07.2022
Zoran Marjanović osuđen je za ubistvo supruge Jelene Marjanović na 40 godina zatvora. Iako se još 2017. godine šuškalo da bi Zoran Marjanović mogao biti optužen i priveden, on je ušao u rijaliti Zadruga. I dok su svi očekovali da će direktno iz… »
Jelenina rođaka otkrila detalje braka sa zoranom! Ubijena pevačica volela je samo jednu osobu: "On ju je ponižavao"

Jelenina rođaka otkrila detalje braka sa zoranom! Ubijena pevačica volela je samo jednu osobu: "On ju je ponižavao"

Mondo 26.07.2022
Suđenje Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge Jelene trajalo je šest godina. Suđenje Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge Jelene trajalo je šest godina. Pred Višim sudom u Beogradu, koji je u petak Zorana Marjanovića osudio na maksimalnih 40… »
Svedoci otkrili detalje jeleninog i zoranovog braka! Marjanovići tvrdili da sve puca od ljubavi, a rođaka šokirala ovim…

Svedoci otkrili detalje jeleninog i zoranovog braka! Marjanovići tvrdili da sve puca od ljubavi, a rođaka šokirala ovim…

Kurir 26.07.2022
Pred Višim sudom u Beogradu, koji je u petak Zorana Marjanovića osudio na maksimalnih 40 godina zatvora zbog ubistva supruge, pevačice Jelene Marjanović, 2. aprila 2016. saslušani su brojni svedoci, od kojih je tek nekoliko njih govorilo o odnosima u… »

Vesti dana »