Повезане вести

"Данас кад сахрањујемо Душицу сазнала сам да ју је убио возач, па побегао": Сестра настрадале жене из Лучана

"Данас кад сахрањујемо Душицу сазнала сам да ју је убио возач, па побегао": Сестра настрадале жене из Лучана

Телеграф 26.07.2022
Возач "аудија" С. Д. (44) се сумњичи да је 22. јула ове године, у вечерњим часовима, у месту Лис, управљајући „аудијем“ налетео на четрдесетогодишњу жену, а потом се удаљио са места несреће. "Узимам ствари и идем по тело… »
Колима усмртио жену на путу ка Гучи и побегао, тело жртве пронађено у шибљу крај друма

Колима усмртио жену на путу ка Гучи и побегао, тело жртве пронађено у шибљу крај друма

Радио 021 26.07.2022
Чачанска полиција ухапсила је С.Д. (44) из околине Лучана осумњиченог да је на путу ка Гучи аутомобилом ударио и усмртио жену од 40 година. Тело жене је пронађено у шипражју поред пута. С.Д. је осумњичен да је 22. јула у… »
Ухапшен човек који је колима усмртио жену код Лучана

Ухапшен човек који је колима усмртио жену код Лучана

Дневник 26.07.2022
ЛУЧАНИ: Припадници Министарства унутрашњих послова у Чачку, ефикасним оперативним радом ухапсили су С. Д. (44) из околине Лучана, осумњиченог да је на путу Лучани-Гуча, аутомобилом ударио 40.годишњу жену, која је од… »
Можда би САД била жива да је пришао или позвао помоћ! Породица Душице чије је тело пронађено код Лучана у шоку: Он срце нема!…

Можда би САД била жива да је пришао или позвао помоћ! Породица Душице чије је тело пронађено код Лучана у шоку: Он срце нема!…

Курир 26.07.2022
Данијела Томић, сестра Душице И. на коју је аутом налетео С. Д. (44) и усмртио је, каже да би она можда и преживела да је возач после несреће стао и помогао јој, уместо што је побегао. - Ми смо шокирани овим сазнањем, где ће му… »
Ухапшен мушкарац, осумњичен да је код Лучана убио жену аутомобилом

Ухапшен мушкарац, осумњичен да је код Лучана убио жену аутомобилом

Еуроневс 26.07.2022
Полиција у Чачку ухапсила је С. Д. (44) из околине Лучана, осумњиченог да је на путу Лучани-Гуча, аутомобилом ударио жену која је од задобијених повреда преминула. Њено беживотно тело пронађено јуче у јутарњим часовима… »

Вести дана »