Повезане вести
"Данас кад сахрањујемо Душицу сазнала сам да ју је убио возач, па побегао": Сестра настрадале жене из Лучана
Телеграф 26.07.2022
Возач "аудија" С. Д. (44) се сумњичи да је 22. јула ове године, у вечерњим часовима, у месту Лис, управљајући „аудијем“ налетео на четрдесетогодишњу жену, а потом се удаљио са места несреће. "Узимам ствари и идем по тело… »
Колима усмртио жену на путу ка Гучи и побегао, тело жртве пронађено у шибљу крај друма
Радио 021 26.07.2022
Чачанска полиција ухапсила је С.Д. (44) из околине Лучана осумњиченог да је на путу ка Гучи аутомобилом ударио и усмртио жену од 40 година. Тело жене је пронађено у шипражју поред пута. С.Д. је осумњичен да је 22. јула у… »
Ухапшен човек који је колима усмртио жену код Лучана
Дневник 26.07.2022
ЛУЧАНИ: Припадници Министарства унутрашњих послова у Чачку, ефикасним оперативним радом ухапсили су С. Д. (44) из околине Лучана, осумњиченог да је на путу Лучани-Гуча, аутомобилом ударио 40.годишњу жену, која је од… »
Можда би САД била жива да је пришао или позвао помоћ! Породица Душице чије је тело пронађено код Лучана у шоку: Он срце нема!…
Курир 26.07.2022
Данијела Томић, сестра Душице И. на коју је аутом налетео С. Д. (44) и усмртио је, каже да би она можда и преживела да је возач после несреће стао и помогао јој, уместо што је побегао. - Ми смо шокирани овим сазнањем, где ће му… »
Ухапшен мушкарац, осумњичен да је код Лучана убио жену аутомобилом
Еуроневс 26.07.2022
Полиција у Чачку ухапсила је С. Д. (44) из околине Лучана, осумњиченог да је на путу Лучани-Гуча, аутомобилом ударио жену која је од задобијених повреда преминула. Њено беживотно тело пронађено јуче у јутарњим часовима… »
Вести дана »
"Два лица приведена": Огласио се МУП након инцидента у Новом Саду испред Бановине: "Гађали и вређали службена лица"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
(Фото, видео) од заглављеног штапића у уху до убода ексера: Почела са радом ноћна смена у домовима здравља у Србији: Ево због чега су се све грађани вечерас јавили
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
(Видео): "Нисам могао да опростим превару! Сви су ми говорили: Бежи од ње, погубна је за мушкарце": Пеја открио детаље преваре Злате Петровић
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане
Шта кажу из КФОР-а за Данас поводом наводног оружаног напада на Војску Србије у копненој зони безбедности?
Данас пре 5 сатијош 1 повезана