Povezane vesti
Rekla sam dosta! Nemoj da si se makao: Mrežama kruži snimak kako majka bije trogodišnje dete, ono se zacenilo od plača (video)…
Kurir 26.07.2022
BEOGRAD - Na društvenoj mreži Tviter objavljen je snimak koji se u neverici gleda širom Srbije i veoma je uznemirujuć posebno za majke sa bebama i malom decom. Na snimku se vidi kako mlađa majka tuče dete koje ima najviše do tri godine. 00:15 REKLA SAM… »
Uznemirujući snimak: Majka brutalno udara trogodišnjeg sina peckalicom za muve, on se zacenio od plača
Telegraf 26.07.2022
Dosta, rekla sam dosta - u besu govori detetu koje se zacenilo od plača. Na društvenim mrežama pojavio se snimak nasilja nad detetom koji je, navodno, nastao u Obrenovcu. Na snimku se vidi kako majka tuče dete uzrasta oko tri godine. Dok mališan leži na… »
Vesti dana »

(Mapa) cela Srbija pod alarmom! Rhmz se oglasio, posebno upozorio na ovu opasnu pojavu: Od sutra preokret!
Blic pre 8 satijoš 29 povezanih

Srbija centar: Privredna komora Srbije slagala javnost – sala poluprazna, a poslanicima i stručnoj javnosti zabranjen ulaz
Glas Šumadije pre 9 satijoš 36 povezanih

Ovako je Partizan ostao sa igračem manje: Da li je Đurđević prestrogo isključen VIDEO
Nova pre 14 minutajoš 138 povezanih

Indija se uplašila trampovih carina: Nju Delhi obustavlja kupovinu ruske nafte
Kurir pre 3 satajoš 61 povezana