Повезане вести

Видео са славе Марјановића који је шокирао Србију: Јелена служи док свекрва и кума ђускају и сви се питају шта јој је то на…

Видео са славе Марјановића који је шокирао Србију: Јелена служи док свекрва и кума ђускају и сви се питају шта јој је то на…

Курир 26.07.2022
Јелена Марјановић певачица "Гранда" убијена је пре шест година, тачније 2. априла 2016. године на насипу Црвенка у Борчи, а Зоран Марјановић пре три дана је осуђен на 40 година за убиство супруге. Непосредно после откривања… »
Судија, тужилац и вештак тврде једну исту монструозну ствар о убици Јелене Марјановић: "Имао је јаку емоцију"

Судија, тужилац и вештак тврде једну исту монструозну ствар о убици Јелене Марјановић: "Имао је јаку емоцију"

Телеграф 26.07.2022
Истрага је такође утврдила да је покушала да му побегне, да се бранила о чему су сведочиле повреде на њеном телу, закључак је био да је реч о свирепом злочину који је - личан. Зоран Марјановић осуђен је у петак пред Вишим судом… »
Јана ме је посетила само два пута, грлила ме је и није ме пуштала: Ево шта је Зоран причао о ћеркиним посетама у ЦЗ-у

Јана ме је посетила само два пута, грлила ме је и није ме пуштала: Ево шта је Зоран причао о ћеркиним посетама у ЦЗ-у

Курир 26.07.2022
Зоран Марјановић који је у петак осуђен на 40 година затвора због убиства супруге Јелене у априлу 2016. године, по други пут се налази у притвору Централног затвора, а о свом првом боравку је говорио и пред Вишим судом када је… »
Три године није запевала, глас пустила први пут на њеној и зорановој свадби: Живот Јелене Марјановић обележиле две трагедије…

Три године није запевала, глас пустила први пут на њеној и зорановој свадби: Живот Јелене Марјановић обележиле две трагедије…

Курир 26.07.2022
Певачица Јелена Марјановић због чијег убиства је њен супруг Зоран у петак осуђен на 40 година пред Вишим судом у Београду, имала је тежак живот пун трагедија. Јелена је јако млада почела певачку каријеру коју је прекинула због… »
Зоран понижавао Јелену и свашта јој говорио! Кума Марјановића открила шок детаље из живота певачице! Хтела је да узме дете и…

Зоран понижавао Јелену и свашта јој говорио! Кума Марјановића открила шок детаље из живота певачице! Хтела је да узме дете и…

Курир 26.07.2022
Зоран Марјановић осуђен је пре три дана на казну затвора од 40 година за убиство супруге Јелене, а током истраге и суђења које је трајало више од 6 година, тачније, од 2. априла 2016. када је нађено њено тело, међу кључним… »
"Загорчавају ми живот, њега се плашим...": Кума Зорана Марјановића дала исказ који је променио ток суђења

"Загорчавају ми живот, њега се плашим...": Кума Зорана Марјановића дала исказ који је променио ток суђења

Телеграф 26.07.2022
Жалила ми се и на снају Милицу Марјановић, супругу Зорановог рођеног брата Милоша, "јер ништа није радила по кући, а Зорана је увек бранила када ју је вређао да је дебела и ружна" Зоран Марјановић добио је пре три дана казну… »
Зоки и све његове љубави! Марјановића волеле три жене: Једну нико није никада видео, другу убио, трећа га брани до смрти!

Зоки и све његове љубави! Марјановића волеле три жене: Једну нико није никада видео, другу убио, трећа га брани до смрти!

Курир 26.07.2022
Зоран Марјановић (44) који је оптужен на 40 година затвора због тешког убиства своје супруге Јелена Марјановић (33) у априлу 2016. године на насипу у Борчи, а јавност је и даље подељена о његовој кривици. За ових шест година… »
Једе, спава и ћути: Зорану Марјановићу се у притвору вратио оптимизам и боље изгледа него на "блицовој" фотографији

Једе, спава и ћути: Зорану Марјановићу се у притвору вратио оптимизам и боље изгледа него на "блицовој" фотографији

Блиц 26.07.2022
Зоран Марјановић, осуђени за тешко убиство супруге, певачице Јелене, у притвору се понаша нормално - једе и спава, добро подноси то што је иза решетака. Марјановић је у Централни затвор доведен у петак увече, након што му је пар… »
Зоран Марјановић поручио да ускоро излази из затвора: Ево како проводи дане у ћелији и о чему прича са цимером

Зоран Марјановић поручио да ускоро излази из затвора: Ево како проводи дане у ћелији и о чему прича са цимером

Курир 26.07.2022
Зоран Марјановић (43), који је у петак осуђен на 40 година затвора због убиства супруге Јелене, поручио је из Централног затвора ћерки Јани (12) да не брине за њега, јер ускоро долази кући. Зоран добро подноси притвор, али му… »
Само једна особа посећивала га је у затвору: Драган Ђурић починио је један од најјезивијих злочина у Србији, издржава казну од…

Само једна особа посећивала га је у затвору: Драган Ђурић починио је један од најјезивијих злочина у Србији, издржава казну од…

Блиц 25.07.2022
Како назвати човека који се више од 3 сата иживљавао над девојчицом Тијаном Јурић, па је на крају убио и 12 дана живео нормалним животом? Мало је рећи - монструм. Овај злочин осам година леди крв у жилама свакоме ко прочита… »

Вести дана »