Povezane vesti
Vučić se sastao sa ambasadorom Kuvajta: "Zahvalan sam na svemu što ste do sad uraidli na jačanju prijateljskih odnosa"
Srbija danas 26.07.2022
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Kuvajta Jusufa Ahmeda Abdulsamada. - Zahvalio sam ambasadoru Abdulsamadu na doprinosu i ličnom angažmanu, koji je tokom svoje službe dao jačanju tradicionalno dobrih i… »
Vučić se sastao sa odlazećim ambasadorom Belgije: "Zahvalan sam na snažnoj podršci Srbiji"
Srbija danas 26.07.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Belgije Kun Adama. - Poželeo sam ambasadoru Adamu mnogo uspeha u daljem radu i zahvalio Kraljevini Belgiji na snažnoj podršci koju pruža Srbiji na evropskom putu - napisao… »
Vesti dana »
Zlokobni huk, tutnjava, promaja: Stručnjaci objašnjavaju kako se čuje zemljotres i odakle taj zvuk dolazi
Blic pre 30 minutajoš 30 povezanih
NIS: OFAK odobrio nastavak operativnih aktivnosti, zaključno sa 31. julom
Radio sto plus pre 30 minutajoš 58 povezanih
Ledene lopte se sručile na ovaj deo Srbije: Jako nevreme donelo neprilike poljoprivrednicima
Mondo pre 24 minutajoš 38 povezanih
Obrisana FIFA objava i milioni u igri! Vinčićeva odluka pokrenula lavinu sumnji – prekinuo kontru i izazvao bes!
Kurir pre 59 minutajoš 21 povezana