Povezane vesti

Jeftina i promiskuitetna voditeljka! Starleta urnisala Jovanu Jeremić, nova runda svađe - Maja se ne zaustavlja!

Jeftina i promiskuitetna voditeljka! Starleta urnisala Jovanu Jeremić, nova runda svađe - Maja se ne zaustavlja!

Mondo 26.07.2022
Maja Marinković ponovo odgovorila na prozivke Jovane Jeremić. Maja Marinković ponovo odgovorila na prozivke Jovane Jeremić. Burno prepucavanje Jovane Jeremić i Maje Marinković traje danima, a borba oko toga koja će imati "poslednju reč" i… »
Ovo su unapred izgubljene bitke: Maja objavila Jovaninu fotografiju iz mladosti, a voditeljka joj odmah odgovorila

Ovo su unapred izgubljene bitke: Maja objavila Jovaninu fotografiju iz mladosti, a voditeljka joj odmah odgovorila

Blic 26.07.2022
Maja Marinković i Jovana Jeremić ne prestaju da prozivaju jedna drugu na društvenim mrežama i ne biraju reči kojima će zadati novi udarac. Ovaj verbalni rat između starlete Maje Marinković i voditeljke Jovane Jeremić pretvorio se u perpetum… »
Majina ipak ne može da bude poslednja! Jovana brutalno udarila na starletu - Moj jezik reže oštrije od bilo kog mača!

Majina ipak ne može da bude poslednja! Jovana brutalno udarila na starletu - Moj jezik reže oštrije od bilo kog mača!

Mondo 26.07.2022
Prepucavanje između Maje i Jovane traje danima, a čini se da drami nema kraja. Prepucavanje između Maje i Jovane traje danima, a čini se da drami nema kraja. Iako je bivša učesnica Zadruge, Maja Marinković, rešila da njena bude poslednja u burnom… »
Svaki rat protiv mene je unapred izgubljen, moj jezik reže jače od mača! Jeremićka zadala poslednji udarac Maji! Nikad…

Svaki rat protiv mene je unapred izgubljen, moj jezik reže jače od mača! Jeremićka zadala poslednji udarac Maji! Nikad…

Kurir 26.07.2022
Javno prepucavanje Jovane Jeremić i Maje Marinković ne prestaje, a nakon što je starleta sasula niz brutalnih uvreda na račun voditeljke, pa ju je tako nazvala i "velikom oralnom gromadom", sada se za Kurir oglasila i Jeremićeva, koja je u svom stilu… »
"Uskoro će postati zaštitno lice crtanog magazina": Maja Marinković uzvratila i zapretila Jovani Jeremić - stavila tačku

"Uskoro će postati zaštitno lice crtanog magazina": Maja Marinković uzvratila i zapretila Jovani Jeremić - stavila tačku

Mondo 26.07.2022
Maja Marinković se ponovo oglasila s porukom za Jovanu Jeremić i rešila da njena bude poslednja, a da li će biti ostaje da vidimo. Maja Marinković se ponovo oglasila s porukom za Jovanu Jeremić i rešila da njena bude poslednja, a da li će biti… »

Vesti dana »