Повезане вести

Некадашњи фудбалер Војводине Филип Малбашић поново у бази Бошков центра у Ветернику

Некадашњи фудбалер Војводине Филип Малбашић поново у бази Бошков центра у Ветернику

Дневник 26.07.2022
Конкуренцију за састав Војводине у наставку првенства појачао је Филип Малбашић (29), дојучерашњи члан шпанског друголигаша Бургаса. Он је јуче, са председником ФК Војводина Драгољубом Збиљићем, потписао уговор на верност… »
Велико појачање Новосађана: Малбашић поново у Војводини

Велико појачање Новосађана: Малбашић поново у Војводини

Спорт клуб 26.07.2022
Добро познато име међу навијачима „старе даме“ враћа се на „Карађорђе“ након пет година, а са Војводином је потписао уговор до јуна 2024. године. Малбашић је био један од најбољих играча Воше од јануара 2016. до лета 2017, а за… »
Одлично појачање: Вратио се у Војводину да осваја трофеје! (фото)

Одлично појачање: Вратио се у Војводину да осваја трофеје! (фото)

Хот спорт 26.07.2022
Филип Малбашић је од данас нови члан екипе Војводине! Добро познато име међу навијачима „старе даме“ враћа се на „Карађорђе“ након пет година, а са Војводином је потписао уговор до јуна 2024. Малбашић је био један од најбољих… »
Војводина довела крило из Шпаније: Вратио сам се да освајам трофеје

Војводина довела крило из Шпаније: Вратио сам се да освајам трофеје

Спортски журнал 26.07.2022
Филип Малбашић поново у Новом Саду. Филип Малбашић је од данас нови члан екипе Војводине! Добро познато име међу навијачима „старе даме“ враћа се на „Карађорђе“ након пет година, а са Војводином је потписао уговор до јуна 2024… »
Воша се не шали - стигло највеће појачање до сада! Пет година играо у Шпанији, па се вратио - "Доста ми је сељакања"

Воша се не шали - стигло највеће појачање до сада! Пет година играо у Шпанији, па се вратио - "Доста ми је сељакања"

Мондо 26.07.2022
Филип Малбашић потписао за Војводину и биће њен адут у борби за Европу. Филип Малбашић потписао за Војводину и биће њен адут у борби за Европу. Војводина је одлично почела нову сезону и са седам бодова из уводна три кола… »

Вести дана »