Povezane vesti
Otišla sam u kupatilo i ošišala se do glave... Lidija Vukićević priznala kakav je haos napravila, a ona se šokirala kad je…
Kurir 26.07.2022
Glumici Lidiji Vukićević zaštitni je znak njena bujna kovrdžava kosa, po kojoj je svi prepoznaju. Glumica je svojevremeno istakla da koliko god se drugi oduševljavali, njoj je nekada jako smetala. - Kada sam počinjala karijeru bili su aktuelni… »
Lidija Vukićević se ošišala do glave: Kada se pojavila porodica je ostala u potpunom šoku
Svet & Skandal 26.07.2022
Kosa Lidije Vukićević oduvek je bila njen zaštitni znak Lidija Vukićević važi za jednu od naših najlepših i najatraktivnijih glumica, ali i pored lepog lica i zavidne figure, ona je oduvek bila prepoznatljiva po svojoj bujnoj kosi. I koliko god se svi… »
Vesti dana »
Klinički centar o tramvajskoj nesreći: Pregledan 21 pacijent, jedan zadržan na ortopediji
Serbian News Media pre 4 satijoš 112 povezane
Predsednik Irana izdao naređenje: Posle skoro tri meseca, Iranci imaju razloga za slavlje!
Kurir pre 1 satjoš 44 povezane
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 9 satijoš 10 povezanih
(Foto/video) Vanredna situacija u Čačku: Četiri opštine u zapadnoj Srbiji bez vode zbog kvara na cevovodu
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 37 povezanih