Повезане вести

Много те волим цвеки! Познати се опраштају од цвејића: Мирјана Карановић, Милан Марић и Сека Саблић тугују због колеге!

Много те волим цвеки! Познати се опраштају од цвејића: Мирјана Карановић, Милан Марић и Сека Саблић тугују због колеге!

Курир 26.07.2022
Популарни глумац Бранко Цвејић, преминио је данас у 75. години, а многи су сломљени због одласка легендарног Банета Бумбара. Смрт легендарног глумца за свега неколико секунди сломила је цело подручје бивше Југе, које ће заувек… »
Преминуо Бранко Цвејић: Славном глумцу позлило током пробе, лекари му се данима борили за живот

Преминуо Бранко Цвејић: Славном глумцу позлило током пробе, лекари му се данима борили за живот

Мондо 26.07.2022
Бранко Цвејић преминуо у 76. години. Бранко Цвејић преминуо у 76. години. Легендарни глумац Бранко Цвејић преминуо је у 76. години, потврђено је из Југословенског драмског позоришта. Најпознати је по улози Банета Бумбара у… »
Преминуо Бранко Цвејић: Сви знају за Листера и Бумбара, а ово је први филм у којем је играо

Преминуо Бранко Цвејић: Сви знају за Листера и Бумбара, а ово је први филм у којем је играо

Мондо 26.07.2022
Легендарни глумац Бранко Цвејић преминуо је вечерас у 76. години. Легендарни глумац Бранко Цвејић преминуо је вечерас у 76. години Глумац Бранко Цвејић преминуо је данас, након што му је пре двадесетак дана позлило на проби… »
Били смо пријатељи, много ми је жао! Мира Бањац сломљена због смрти Бранка Цвејића - опростила се од вољеног колеге

Били смо пријатељи, много ми је жао! Мира Бањац сломљена због смрти Бранка Цвејића - опростила се од вољеног колеге

Мондо 26.07.2022
Мира Бањац се огласила за медије након што је потврђено да је Бранко Цвејић преминуо. Мира Бањац се огласила за медије након што је потврђено да је Бранко Цвејић преминуо. Глумац Бранко Цвејић преминуо је у 76. години, а вест о… »
"Те 1975. Године...": Одлазак српске глумачке легенде - овако ћемо памтити Бранка Цвејића, нашег Банета Бумбара

"Те 1975. Године...": Одлазак српске глумачке легенде - овако ћемо памтити Бранка Цвејића, нашег Банета Бумбара

Мондо 26.07.2022
Глумац Бранко Цвејић напустио нас је данас у 76. години. Глумац Бранко Цвејић напустио нас је данас у 76. години Легендарни глумац Бранко Цвејић, најпознатији по улози Банета Бумбара из хит серије "Грлом у јагоде" и Листера у… »
Ово је прва улога у животу бранка цвејића Мало људи зна за овај филм

Ово је прва улога у животу бранка цвејића Мало људи зна за овај филм

Ало 26.07.2022
Глумац Бранко Цвејић преминуо је у 75. години живота након што је извесно време био болестан. Његова прва улога била је у филму "Прозван је и В-3" из 1962. године, а режирао га је Миленко Штрбац Прочитајајте још: Знате ли ко је… »
Преминуо глумац Бранко Цвејић

Преминуо глумац Бранко Цвејић

Ало 26.07.2022
Популарни глумац Бранко Цвејић напустио нас је данас у 75. години. Популарни глумац Бранко Цвејић напустио нас је данас у 75. години. Прочитајте још: Знате ли ко је ЧУВЕНА мајка Маје Волк? Била је једна од НАЈВЕЋИХ звезда старе… »
Један од последњих интервјуа Бранка Цвејића: О серији "Грлом у јагоде", "Породичном благу", глуми, животу...

Један од последњих интервјуа Бранка Цвејића: О серији "Грлом у јагоде", "Породичном благу", глуми, животу...

Телеграф 26.07.2022
Био је легенда српске и југословенске кинематографије. Познати глумац Бранко Цвејић преминуо је у 75. години, а остао је упамћен по улогама Банета Бумбара у серији "Грлом у јагоде", Листера у остварењу "Породично благо" и… »
Мира Бањац неутешна због смрти Бранка Цвејића: "Били смо пријатељи, волела сам његову породицу"

Мира Бањац неутешна због смрти Бранка Цвејића: "Били смо пријатељи, волела сам његову породицу"

Телеграф 26.07.2022
Популарна глумица Мира Бањац огласила се поводом смрти колеге, те је открила да иако није радила са њим јако је волела његову породицу. Популарни глумац Бранко Цвејић, преминио је данас у 75. години, а многи су сломљени због… »
Отац Бранка Цвејића је био један од највећих уметника СФРЈ: Његова биографија оставља без даха

Отац Бранка Цвејића је био један од највећих уметника СФРЈ: Његова биографија оставља без даха

Телеграф 26.07.2022
Сам Шаљапин је за Цвејића рекао да има „огроман и раскошан глас" Целу Србију и земље бивше Југославије вечерас је погодила вест да је у 75. години умро бескрајно талентовани глумац и добри дух нашег позоришта и филма, чувени… »
Бранка Цвејића је прославила улога Банета Бумбара: Најбоље сцене из серије "Грлом у јагоде"

Бранка Цвејића је прославила улога Банета Бумбара: Најбоље сцене из серије "Грлом у јагоде"

Телеграф 26.07.2022
- Волим да идем на пијацу, тамо ме људи препознају, јер мени је сада, после 40 година, да ме људи зову Бане Бумбар. Мени је то и драго и занимљиво - рекао је пре неколико година Бранко Цвејић. Легенда југословенске и српске… »
Ово је прва улога у животу Бранка Цвејића: Мало људи зна за овај филм

Ово је прва улога у животу Бранка Цвејића: Мало људи зна за овај филм

Телеграф 26.07.2022
Његова прва улога била је у филму "Прозван је и В-3" из 1962. године, а режирао га је Миленко Штрбац. Легендарни глумац Бранко Цвејић преминуо је вечерас у 76. години, сазнаје Телеграф.рс. Бранко је за живота имао велики број… »
Ево због чега је био хоспитализован Глумац Бранко Цвејић преминуо је у 75. години живота

Ево због чега је био хоспитализован Глумац Бранко Цвејић преминуо је у 75. години живота

Ало 26.07.2022
Глумац Бранко Цвејић преминуо је у 75. години живота након што је извесно време био болестан. Легендарни глумац Бранко Цвејић преминуо је вечерас у својој 75. години. Прочитајте још: Знате ли ко је ЧУВЕНА мајка Маје Волк? Била је… »
Отишала сам у купатило, и ошишала до главе Лидија Вукићевић признала какав је хаос себи направила

Отишала сам у купатило, и ошишала до главе Лидија Вукићевић признала какав је хаос себи направила

Ало 26.07.2022
Лидији Вукићевић заштитни је знак њена бујна коврџава коса. Глумици Лидији Вукићевић заштитни је знак њена бујна коврџава коса, по којој је сви препознају, а како каже колико год се други одушевљавали, њој је некада јако… »
Глумица голишава у базену Катарина Жутић ускоро пуни 50 година, а сада покзала заносно тело, коментари само пљуште (видео)

Глумица голишава у базену Катарина Жутић ускоро пуни 50 година, а сада покзала заносно тело, коментари само пљуште (видео)

Ало 26.07.2022
Глумица Катарина Жутић ових дана ужива у сунчаним летњим данима. Глумица Катарина Жутић ових дана ужива у сунчаним летњим данима те тако свакодневно обрадује фанове објавама на свом Инстаграм профилу. Прочитајте још: Знате ли… »

Вести дана »