Povezane vesti
Ko su ljudi iz Srbije koji, za razliku od Vučića, letuju u Hrvatskoj: Rovinj im je omiljeni
Radio 021 26.07.2022
Direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (YUTA) Aleksandar Seničić kaže za N1 da u Hrvatskoj letuju uglavnom srpski turisti koji putuju u individualnom aranžmanu. Ovu temu "pokrenuo je" pre nekoliko dana predsednik Srbije. "Mene ne… »
Ko su ljudi iz Srbije koji, za razliku od Vučića, letuju u Hrvatskoj
N1 Info 26.07.2022
"Mene ne interesuje ni Dubrovnik ni Rovinj… Oni bi hteli da se govori samo o Dubrovniku i Rovinju, a onda im se pojavio zli Vučić, koji ne priča o slanom moru i morskim krastavcima, nego priča o srpskim žrtvama", rekao je u ponedeljak predsednik Srbije… »
Ko su ljudi iz Srbije koji, za razliku od Vučića, letuju u Hrvatskoj
N1 Info 26.07.2022
"Mene ne interesuje ni Dubrovnik ni Rovinj… Oni bi hteli da se govori samo o Dubrovniku i Rovinju, a onda im se pojavio zli Vučić, koji ne priča o slanom moru i morskim krastavcima, nego priča o srpskim žrtvama", rekao je u ponedeljak predsednik Srbije… »
Vesti dana »
'Spasili smo nestalog člana posade iz oborenog aviona u operaciji u Iranu', objavio Tramp
BBC News pre 1 satjoš 52 povezane
Vučić o eksplozivima na gasovodu kod Velebita: "Naš odgovor biće nemilosrdan"
Euronews pre 24 minutajoš 19 povezanih
Studenti i građani se okupili ispred tužilaštva u Katanićevoj, čekaju saslušanje uhapšenog studenta
N1 Info pre 1 satjoš 3 povezane
Vučić: "Uskoro kreće gradnja Vožda Karađorđa"; "Otvaramo deonicu auto-puta Čačak-Kraljevo"
B92 pre 8 minutajoš 13 povezanih
Vučić: Nekoliko stotina metara od gasovoda nađena dva velika paketa eksploziva
Beta pre 14 minutajoš 41 povezana