Povezane vesti
Ko su ljudi iz Srbije koji, za razliku od Vučića, letuju u Hrvatskoj: Rovinj im je omiljeni
Radio 021 26.07.2022
Direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (YUTA) Aleksandar Seničić kaže za N1 da u Hrvatskoj letuju uglavnom srpski turisti koji putuju u individualnom aranžmanu. Ovu temu "pokrenuo je" pre nekoliko dana predsednik Srbije. "Mene ne… »
Ko su ljudi iz Srbije koji, za razliku od Vučića, letuju u Hrvatskoj
N1 Info 26.07.2022
"Mene ne interesuje ni Dubrovnik ni Rovinj… Oni bi hteli da se govori samo o Dubrovniku i Rovinju, a onda im se pojavio zli Vučić, koji ne priča o slanom moru i morskim krastavcima, nego priča o srpskim žrtvama", rekao je u ponedeljak predsednik Srbije… »
Ko su ljudi iz Srbije koji, za razliku od Vučića, letuju u Hrvatskoj
N1 Info 26.07.2022
"Mene ne interesuje ni Dubrovnik ni Rovinj… Oni bi hteli da se govori samo o Dubrovniku i Rovinju, a onda im se pojavio zli Vučić, koji ne priča o slanom moru i morskim krastavcima, nego priča o srpskim žrtvama", rekao je u ponedeljak predsednik Srbije… »
Vesti dana »
Od danas počinje zimski raspust: Evo kada se đaci vraćaju u školske klupe
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih
Kada je besplatno parkiranje u Beogradu i kako radi Parking servis za praznike
NIN pre 20 minutajoš 11 povezanih
Bez zadržavanja na graničnim prelazima, svi prilazi turističkim mestima prohodni
Naissus info pre 15 minutajoš 10 povezanih
Akcija carine i policije: Presečen šverc preko 30 kg praškaste materije, sumnja se da je kokain
Danas pre 45 minutajoš 11 povezanih