Povezane vesti
Ko su ljudi iz Srbije koji, za razliku od Vučića, letuju u Hrvatskoj: Rovinj im je omiljeni
Radio 021 26.07.2022
Direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (YUTA) Aleksandar Seničić kaže za N1 da u Hrvatskoj letuju uglavnom srpski turisti koji putuju u individualnom aranžmanu. Ovu temu "pokrenuo je" pre nekoliko dana predsednik Srbije. "Mene ne… »
Ko su ljudi iz Srbije koji, za razliku od Vučića, letuju u Hrvatskoj
N1 Info 26.07.2022
"Mene ne interesuje ni Dubrovnik ni Rovinj… Oni bi hteli da se govori samo o Dubrovniku i Rovinju, a onda im se pojavio zli Vučić, koji ne priča o slanom moru i morskim krastavcima, nego priča o srpskim žrtvama", rekao je u ponedeljak predsednik Srbije… »
Ko su ljudi iz Srbije koji, za razliku od Vučića, letuju u Hrvatskoj
N1 Info 26.07.2022
"Mene ne interesuje ni Dubrovnik ni Rovinj… Oni bi hteli da se govori samo o Dubrovniku i Rovinju, a onda im se pojavio zli Vučić, koji ne priča o slanom moru i morskim krastavcima, nego priča o srpskim žrtvama", rekao je u ponedeljak predsednik Srbije… »
Vesti dana »
Klinički centar o tramvajskoj nesreći: Pregledan 21 pacijent, jedan zadržan na ortopediji
Serbian News Media pre 4 satijoš 112 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB - Više eksplozija odjeknulo u oblasti Persijskog zaliva; Iran spreman da prebaci obogaćeni uranijum u Kinu
RTV pre 45 minutajoš 44 povezane
Više opština Zapadne Srbije bez vode zbog kvara na cevovodu, vanredna situacija u Čačku i Gornjem Milanovcu
Euronews pre 5 satijoš 37 povezanih