Povezane vesti
Ponosna sam, ovo je uspeh i moje publike! Ceca se oglasila nakon što je prestigla Madonu - evo šta je obećala fanovima!
Mondo 27.07.2022
Ceca je svojim koncertom na Ušću 2013. godine dospela na visoko 3. mesto jedne svetske liste. Ceca je svojim koncertom na Ušću 2013. godine dospela na visoko 3. mesto jedne svetske liste. Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović i te kako ima… »
"Ponosna sam što sam bolja od madone" Ceca progovorila o svom plasmanu na listi najposećenijih koncerata i evo šta kaže o…
Blic 27.07.2022
Svetlana Ceca Ražnatović prema novim istraživanjima nadmašila je svetske zvezde Madonu i Ledi Gagu po posećenosti koncerata. Naime, Ledi Gaga nedavno je održala spektakl u Parizu na kojem je prisustvovalo više od 80.000 ljudi, što je izazvalo… »
Vesti dana »
Požari u Los Anđelesu van kontrole, gore kuće poznatih na Holivud Hilsu - pet stradalih, 130.000 evakuisano
RTS pre 53 minutajoš 34 povezane
Vreme natprosečno toplo, a onda sledi pad temperature: Kakvo nas vreme očekuje u Srbiji
NIN pre 28 minutajoš 18 povezanih
Novak katastrofalno prošao na žrebu: Mnogo pre finala može na Alkaraza, ali ima i jedna dobra vest!
Hot sport pre 18 minutajoš 9 povezanih
Raste broj stradalih u ruskom udaru na Zaporožje; zaseda Kontakt grupa "Ramštajn" za odbranu Ukrajine
RTS pre 1 satjoš 7 povezanih
Pariz Hilton, Džejms Vuds, Mark Hamil: Ko je sve ostao bez doma zbog razornih požara u Los Anđelesu
Nedeljnik pre 52 minutajoš 6 povezanih