Повезане вести
Јелена Зорић дала исказ у Тужилаштву након што је Хркаловић спомињала њеног брата
Радио 021 27.07.2022
Новинарка БИРН-а и недељника Време Јелена Зорић изјавила је да је у Трећем основном тужилаштву дала исказ поводом изјаве бивше државне секретарке МУП Дијане Хркаловић на Телевизији Хепи. Она је то схватила као претњу, јер је… »
Новинарка Јелена Зорић саслушана у тужилаштву поводом изјаве Хркаловићеве
РТВ 27.07.2022
БЕОГРАД - У Трећем основном јавном тужилаштву у Београду данас је исказ дала новинарка Јелена Зорић поводом разјашњења чињеничног стања а везано за изјаву Дијане Хркаловић у току телевизијске емисије на "Хепи" телевизији… »
Јелена Зорић саслушана у тужилаштву поводом изјаве Дијане Хркаловић
Еуроневс 27.07.2022
У Трећем основном јавном тужилаштву у Београду данас је исказ дала новинарка Јелена Зорић поводом разјашњења чињеничног стања у вези са изјавом Дијане Хркаловић у току телевизијске емисије на "Хепи" телевизији. Зорић је у… »
Хркаловић: Дубоко извињење новинарки Јелени Зорић, није била намера да претим
Данас 27.07.2022
Желим да понудим дубоко извињење новинарки Јелени Зорић и да истакнем да није била намера да претим, нити сам преношење ове информације коју сам чула доживела као претњу, изјавила је данас за портал Објектив.рс некадашња… »
Хркаловић понудила извињење Зорићки, путем једног таблоида
Н1 Инфо 27.07.2022
Желим да понудим дубоко извињење новинарки Јелени Зорић и да истакнем да није била намера да претим, нити сам преношење ове информације коју сам чула доживела као претњу, изјавила је за портал Објектив.рс некадашња државна… »
Новинарка Јелена Зорић за Курир: Хркаловићкину изјаву сам доживела као претњу!
Курир 27.07.2022
Изјаву бивше државне секретарке МУП Дијане Хркаловић, окривљене у једном поступку пред Специјалним судом за организовани криминал, доживела сам као претњу, каже за Курир новинарка Бирна и Времена Јелена Зорић. Она је данас у… »
Зорић дала исказ у Тужилаштву након што је Хркаловић спомињала њеног брата
Н1 Инфо 27.07.2022
Новинарка БИРН и недељника Време Јелена Зорић изјавила је ФоНету да је у Трећем основном тужилаштву дала исказ поводом изјаве бивше државне секретарке МУП Србија Дијане Хркаловић на Телевизији Хепи коју је схватила као претњу… »
Зорић: Изјаву Дијане Хркаловић схватила сам као вид претње и застрашивања
Н1 Инфо 27.07.2022
“Помињање мог брата схватила сам као вид претње и застрашивања”, рекла је новинарка "Времена" и БИРН-а Јелена Зорић за Глас Америке, алудирајући на недавно медијско гостовање оптужене бивше полицајке Дијане Хркаловић. Дијана… »
Коалиција за слободу медија: Притисак на Јелену Зорић мора престати
Данас 26.07.2022
„Бивша државна секретарка у Министарству унутрашњих послова Дијана Хркаловић, која је оптужена за злоупотребу службеног положаја, у јучерашњем гостовању у емисији “Ћирилица” на Хепи телевизији искористила је прилику да изнесе… »
Вести дана »
Изложба "100 година од обнове Његошеве капеле" отворена у Краљевском двору: Присуствовао и принц Александар Карађорђевић
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Козма: Напредњаци из Посланичке групе пријатељства са Немачком вређали госте из Бундестага
Бета пре 5 сатијош 1 повезана
Ђурић у Бриселу: Због тешких глобалних околности осећа нешто више залета и замаха за проширење ЕУ
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Италија одлучила да испоручи Немачкој осумњиченог за диверзију гасовода Северни ток 1 и 2
Данас пре 5 сатијош 1 повезана