Повезане вести
Влаховић одушевио навијаче: Хоћу титулу са Јувентусом и 30 голова... Поменуо и Ђоковића
Вечерње новости 27.07.2022
НОВА сезона Серије А је пред нама, а очекивања у Јувентусу од Душана Влаховића су велика. ФОТО: АП Душан је у разговору за "Газето дело Спорт" говорио о изазовима који су пред њим. - Јувентус и ја имамо исти менталитет – никад… »
Влаховић: Не сматрам да смо Ђоковић и ја исти
Н1 Инфо 27.07.2022
Нова сезона Серије А почиње за мање од месец дана, а очекивања Јувентуса у наредној сезони од Душана Влаховића биће огромна. Репрезентативац Србије је у интервјуу за Газету дело Спорт открио да је свестан шта се од њега… »
Влаховић: Не сматрам да смо Ђоковић и ја исти
Спорт клуб 27.07.2022
Нова сезона Серије А почиње за мање од месец дана, а очекивања Јувентуса у наредној сезони од Душана Влаховића биће огромна. Репрезентативац Србије је у интервјуу за Газету дело Спорт открио да је свестан шта се од њега… »
Вести дана »
(ВИДЕО) Часни појас Пресвете Богородице стигао у Београд, велики број верника чека испред Вазнесењске цркве
Н1 Инфо пре 1 сатјош 39 повезаних
Зеленски после разговора са Вучићем: Односи Украјине и Србије треба да буду снажни, постоји потенцијал за њихов развој
Невсмакс Балканс пре 11 минутајош 21 повезана
БЛОГ УЖИВО: Посланици Скупштине Србије усвојили сет изборних закона
Инсајдер пре 3 сатајош 28 повезаних
Путин и Си у Декларацији: У свету су у порасту негативне неоколонијалне тенденције
НИН пре 5 сатијош 44 повезане