Повезане вести
У Јабланичком округу и Лесковцу скоро сваки четврти тестирани заражен
Југ пресс 27.07.2022
ЛЕСКОВАЦ-ВЛАСОТИНЦЕ-ЛЕБАНЕ-МЕДВЕЂА-БОЈНИК У последња 24 сата од 349 резултата за Јабланички округ ,од тога за град Лесковац 266, са позитивним налазом на корону су 93 резултата. Од тога 57 особа је са територије града Лесковца … »
Ковид пресек за пчињски округ: Расте број оболелих као и број прегледа у ковид амбуланти
Вечерње новости 27.07.2022
У Пчињском округу у току јучерашњег дана тестиране су 293 особе са територије Пчињског округа. Анализе су показале да је 107 позитивно на коронавирус, од тога 57 је из Врања, 21 из Бујановца, 13 из Прешева, осам из Владичиног… »
Угрожени припадници трећег доба: Корона се шири међу пензионерима Јабланичког округа
Вечерње новости 27.07.2022
Од 93 позитивна налаза узорака особа које су тестиране на инфекцију вирусом корона, а чији су резултати у последња 24 часа стигли у лесковачки Завод за јавно здравље, 39 су пензионери. Фото: И.М. Међу новозараженима је и 28… »
Корона не стаје, 21 позитиван у Бујановцу
Бујановачке 27.07.2022
Бујановац, 27. јул 2022. – У Бујановцу је потврђен још 21 случај инфекције корона вирусом, показује најновији извештај Завода за јавно здравље у Врању. Од почетка месеца регистровано је 146 новооболелих, а за два дана ковид… »
Корона вирус експлодирао у Златиборском округу: За један дан заражено 150 лица, ниједна општина није поштеђена, у свакој…
РИНА 27.07.2022
Претрага Регистрација Корона вирус експлодирао у Златиборском округу: За један дан заражено 150 лица, ниједна општина није поштеђена, у свакој евидентирани нови случајеви ковид инфекције Ужице - Током протекла 24 сата на… »
У Пчињском округу раст броја позитивних на коронавирус
ОК радио 27.07.2022
Према подацима Градског штаба за ванредне ситуације, који су саопштени у уторак, на ковид 19 тестирано је 377 особа са територије Пчињског округа. Анализе су показале да је 108 лица позитивно на коронавирус, од тога 45 је из… »
И у Вршцу корона узела маха: За три седмице 20 пута више новозаражених
Вечерње новости 26.07.2022
ВИРУС корона је и у Вршцу узео маха, па је за свега три седмице број новозаражених на дневном нивоу повећан преко двадесет пута. Ј.Ј.Баљак Само у последња 24 часа у том јужнобанатском граду регистрована су 54 нова случаја… »
Вести дана »
Временска прогноза за среду 14. јануар 2026: Топлије, температура до 12 степени
Бета пре 5 сатијош 6 повезаних
"Ја сам православни Србин и поносан сам на корене!" Овако је о себи говорио Марк Брновић: "Покупио сам најбоље од целог Балкана" (фото)
Блиц пре 6 сатијош 4 повезане
Срећна православна Нова 2026. година: “Вечерње новости” честитају свима који славе долазак новог лета по јулијанском календару
Вечерње новости пре 6 сатијош 6 повезаних
Ово је нови курс евра: мењачнице по овим вредностима продају валуте
Мондо пре 25 минутајош 1 повезана