Povezane vesti
Ovo je doktorka koja se u Bolnici "Srbija" ubila posle carskog reza: Kolege i pacijenti u šoku zbog smrti čuvene lekarke…
Kurir 27.07.2022
"Ne mogu da verujem. Pozdravile smo se u nedelju, nakon što mi je pomogla da na svet dođe moja četvrta beba. Sva četiri puta me je porodila carskim rezom. Jako mi je žao. Delovala je toliko sigurna u sebe, toliko jako, a to je u stvari mene… »
Porodila ženu pa se ubila Tragedija u Istočnom Sarajevu, čuvena doktorka izvršila samoubistvo na radnom mestu
Kurir 27.07.2022
Doktorka Branka Pekić Semiz počinila je samoubistvo u prostorijama Bolnice ''Srbija'' u Istočnom Sarajevu, saznaje Srpskainfo. Ovaj slučaj prijavljen je policiji koja je obavila uviđaj i utvrđeno je da nema elemenata krivičnog dela i da se u ovom… »
Skandal obeležio život doktorke iz Bolnice "Srbija" koja se ubila! Čuvenu lekarku Branku porodica optuživala za smrt bebe
Kurir 27.07.2022
Komemoracija povodom smrti načelnice Odeljenja ginekologije i akušerstva u Bolnici "Srbija" Branke Pekić Semiz, u prisustvu porodice, brojnih prijatelja i kolega održana je danas u Kulturnom centru u Istočnom Novom Sarajevu. Poznata doktorka… »
Skandal koji je obeležio njen život: Poznatu doktorku Branku iz Istočnog Sarajeva, porodica optuživala za smrt bebe
Blic 27.07.2022
Komemoracija povodom smrti načelnice Odeljenja ginekologije i akušerstva u Bolnici "Srbija" Branke Pekić Semiz, u prisustvu porodice, brojnih prijatelja i kolega održana je danas u Kulturnom centru u Istočnom Novom Sarajevu. Poznata doktorka… »
Poznata doktorka Branka uradila carski rez pa se ubila: Tragedija u bolnici "Srbija", kolege ne veruju
Mondo 27.07.2022
Doktorka Branka Pekić - Semiz je nakon obavljenog carskog reza izvršila samoubistvo u bolnici "Srbija". Doktorka Branka Pekić - Semiz je nakon obavljenog carskog reza izvršila samoubistvo u bolnici "Srbija". U Bolnici "Srbija", nakon uspešno… »
"Delovala je sigurno u sebe, jako, a ustvari je mene ohrabrivala": Pacijenti i kolege se sa tugom i nevericom opraštaju od…
Blic 27.07.2022
"Ne mogu da verujem. Pozdravile smo se u nedelju, nakon što mi je pomogla da na svet dođe moja četvrta beba. Sva četiri puta me je porodila carskim rezom. Jako mi je žao. Delovala je toliko sigurna u sebe, toliko jako, a to je u stvari mene… »
Porodila ženu pa se ubila: Poznata doktorka sebi oduzela život u Bolnici "Srbija", poslednjeg dana uspešno obavila carski…
Blic 27.07.2022
Doktorka Branka Pekić Semiz počinila je samoubistvo u prostorijama Bolnice „Srbija“ u Istočnom Sarajevu, saznaje Srpskainfo. Ovaj slučaj prijavljen je policiji koja je obavila uviđaj i utvrđeno je da nema elemenata krivičnog dela i da se u ovom… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih

Studenti iz Pionirskog parka skandirali "Kosovo je srce Srbije": Poručili da ostaju i da će se boriti za svoja prava (video)
Blic pre 1 satjoš 62 povezane

Studenti u blokadi stižu u Beograd: Crveni tepih kod Terazijske česme, vatromet za bicikliste...
RTV pre 12 minutajoš 37 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 36 minutajoš 35 povezanih