Повезане вести
"Под гранатама је је порађала жене": Одржана комеморација поводом смрти докторке Бранке: Живеће у срцима више од 2.500 деце…
Блиц 27.07.2022
У Културном центру у Источном Новом Сарајеву данас је одржана комеморација поводом смрти начелнице Одељења гинекологије и акушерства у Болници "Србија" Бранке Пекић Семиз, у присуству породице, бројних пријатеља и колега, као… »
"У недељу ме је породила, деловала је тако јако!" На мрежама се пацијенти и колеге опраштају од докторке Бранке
Мондо 27.07.2022
Смрт докторке Бранке Пекић -Семиз потресла је њене бивше пацијенте и колеге. Смрт докторке Бранке Пекић -Семиз потресла је њене бивше пацијенте и колеге. Докторка Пекић-Семиз била је један од највећих стручњака у болници… »
Докторка се убила у болници "Србија", пацијенти у шоку: "у недељу си ме породила, не могу да верујем"
Телеграф 27.07.2022
Докторка Пекић-Семиз била је један од највећих стручњака у поменутој болници, специјалиста гинекологије и акушерства-супспецијалиста перинатологије која је помогла да на свет дође више од 2.500 беба. Докторка Бранка Пекић Семиз… »
"Деловала је сигурно у себе, јако, а уствари је мене охрабривала": Пацијенти и колеге се са тугом и неверицом опраштају од…
Блиц 27.07.2022
"Не могу да верујем. Поздравиле смо се у недељу, након што ми је помогла да на свет дође моја четврта беба. Сва четири пута ме је породила царским резом. Јако ми је жао. Деловала је толико сигурна у себе, толико јако, а то је у… »
Породила жену па се убила: Позната докторка себи одузела живот у Болници "Србија", последњег дана успешно обавила царски рез…
Блиц 27.07.2022
Докторка Бранка Пекић Семиз починила је самоубиство у просторијама Болнице „Србија“ у Источном Сарајеву, сазнаје Српскаинфо. Овај случај пријављен је полицији која је обавила увиђај и утврђено је да нема елемената кривичног дела… »
На свет донела девојчицу, па одузела себи живот! Чувена докторка Бранка након царског реза извршила самоубиство (фото)
Србија данас 27.07.2022
Докторка Бранка Пекић Семиз починила је самоубиство у просторијама Болнице "Србија" у Источном Сарајеву. Овај случај пријављен је полицији која је обавила увиђај и утврђено је да нема елемената кривичног дела и да се у овом… »
Вести дана »

Сајбер напад изазвао кашњења и отказивања летова на главним европским аеродромима
Наслови.аи пре 56 минутајош 29 повезаних

Уживо Партизан - Црвена звезда: Црвено-бели воде, Елшник казнио црно-беле за промашаје!
Мондо пре 1 минутјош 56 повезаних

Адриана Вилагош на Светском првенству у Токију: осмо место у финалу бацања копља
Наслови.аи пре 2 сатајош 66 повезаних

Извучени добитници електричног аутомобила и дуплекса у игри "Узми рачун и победи": Славље у Старој Пазови, Зрењанину и Земуну
Блиц пре 26 минутајош 20 повезаних