Повезане вести

"Под гранатама је је порађала жене": Одржана комеморација поводом смрти докторке Бранке: Живеће у срцима више од 2.500 деце…

"Под гранатама је је порађала жене": Одржана комеморација поводом смрти докторке Бранке: Живеће у срцима више од 2.500 деце…

Блиц 27.07.2022
У Културном центру у Источном Новом Сарајеву данас је одржана комеморација поводом смрти начелнице Одељења гинекологије и акушерства у Болници "Србија" Бранке Пекић Семиз, у присуству породице, бројних пријатеља и колега, као… »
"У недељу ме је породила, деловала је тако јако!" На мрежама се пацијенти и колеге опраштају од докторке Бранке

"У недељу ме је породила, деловала је тако јако!" На мрежама се пацијенти и колеге опраштају од докторке Бранке

Мондо 27.07.2022
Смрт докторке Бранке Пекић -Семиз потресла је њене бивше пацијенте и колеге. Смрт докторке Бранке Пекић -Семиз потресла је њене бивше пацијенте и колеге. Докторка Пекић-Семиз била је један од највећих стручњака у болници… »
Докторка се убила у болници "Србија", пацијенти у шоку: "у недељу си ме породила, не могу да верујем"

Докторка се убила у болници "Србија", пацијенти у шоку: "у недељу си ме породила, не могу да верујем"

Телеграф 27.07.2022
Докторка Пекић-Семиз била је један од највећих стручњака у поменутој болници, специјалиста гинекологије и акушерства-супспецијалиста перинатологије која је помогла да на свет дође више од 2.500 беба. Докторка Бранка Пекић Семиз… »
"Деловала је сигурно у себе, јако, а уствари је мене охрабривала": Пацијенти и колеге се са тугом и неверицом опраштају од…

"Деловала је сигурно у себе, јако, а уствари је мене охрабривала": Пацијенти и колеге се са тугом и неверицом опраштају од…

Блиц 27.07.2022
"Не могу да верујем. Поздравиле смо се у недељу, након што ми је помогла да на свет дође моја четврта беба. Сва четири пута ме је породила царским резом. Јако ми је жао. Деловала је толико сигурна у себе, толико јако, а то је у… »
Породила жену па се убила: Позната докторка себи одузела живот у Болници "Србија", последњег дана успешно обавила царски рез…

Породила жену па се убила: Позната докторка себи одузела живот у Болници "Србија", последњег дана успешно обавила царски рез…

Блиц 27.07.2022
Докторка Бранка Пекић Семиз починила је самоубиство у просторијама Болнице „Србија“ у Источном Сарајеву, сазнаје Српскаинфо. Овај случај пријављен је полицији која је обавила увиђај и утврђено је да нема елемената кривичног дела… »
На свет донела девојчицу, па одузела себи живот! Чувена докторка Бранка након царског реза извршила самоубиство (фото)

На свет донела девојчицу, па одузела себи живот! Чувена докторка Бранка након царског реза извршила самоубиство (фото)

Србија данас 27.07.2022
Докторка Бранка Пекић Семиз починила је самоубиство у просторијама Болнице "Србија" у Источном Сарајеву. Овај случај пријављен је полицији која је обавила увиђај и утврђено је да нема елемената кривичног дела и да се у овом… »

Вести дана »