Povezane vesti
"Živeo sam u domu, bio je hladan i oronuo, noći su bile teške" Aco Pejović progovorio kako je sa 14 godina morao da napusti…
Blic 27.07.2022
Aco Pejović već kao dečak pokazivao je intersovanje za muziku. Iako potiče iz porodice u kojoj se niko ne bavi muzikom, roditelji Aca Pejovića brzo su primetili njegov talenat. Zbog toga su odlučili da ga upišu u muzičku školu, a kako su živeli… »
Sa 14 godina sam otišao u dom! Aco Pejović nikad iskrenije o svom odrastanju - "Bio je oronuo i hladan, bilo je teško!"
Mondo 27.07.2022
Aco Pejović progovorio o svojim prvim koracima u svetu muzike i domu u kojem je boravio kada je upisao muzičku školu. Aco Pejović progovorio o svojim prvim koracima u svetu muzike i domu u kojem je boravio kada je upisao muzičku školu. Iako danas… »
Aco Pejović sa 14 godina otišao u dom: Bio je oronuo i hladan, to je za mene mučan period! Otkrio sve detalje!
Kurir 27.07.2022
Pevač Aco Pejović otkriva da mu nimalo nije bilo lako da sa 14 godina bude sam u drugom i velikom gradu zbog pohađanja muzičke škole, i to u domu za učenike gde je morao da se prilagodi uslovima života na koje nije navikao. - Imao sam 14 godina i… »
Vesti dana »

Za razliku od Pionirskog parka, ispred Skupštine Srbije je sve očišćeno
Al Jazeera pre 1 satjoš 53 povezane

Koliko ljudi je na protestu u Beogradu? Prve procene kažu – 500.000
Pravda pre 18 satijoš 9 povezanih

"Nikad nismo koristili zvučni top" Direktor policije Vasiljević o protestu: 31 priveden, lomili, uništavali traktore, tukli se među sobom
Kurir pre 2 satajoš 26 povezanih

U požaru u diskoteci u Kočanima u Severnoj Makedoniji više od 50 mrtvih, preko 150 povređenih, uhapšeni organizatori koncerta
RTV pre 39 minutajoš 197 povezanih

Srpski basketaši pobedili Holandiju i osvojili Kup šampiona
Sportski žurnal pre 57 minutajoš 22 povezane