Повезане вести
Са 14 година сам отишао у дом! Ацо Пејовић никад искреније о свом одрастању - "Био је оронуо и хладан, било је тешко!"
Мондо 27.07.2022
Ацо Пејовић проговорио о својим првим корацима у свету музике и дому у којем је боравио када је уписао музичку школу. Ацо Пејовић проговорио о својим првим корацима у свету музике и дому у којем је боравио када је уписао музичку… »
"Живео сам у дому, био је хладан и оронуо, ноћи су биле тешке" Ацо Пејовић проговорио како је са 14 година морао да напусти…
Блиц 27.07.2022
Ацо Пејовић већ као дечак показивао је интерсовање за музику. Иако потиче из породице у којој се нико не бави музиком, родитељи Аца Пејовића брзо су приметили његов таленат. Због тога су одлучили да га упишу у музичку школу, а… »
Ацо Пејовић са 14 година отишао у дом: Био је оронуо и хладан, то је за мене мучан период! Открио све детаље!
Курир 27.07.2022
Певач Ацо Пејовић открива да му нимало није било лако да са 14 година буде сам у другом и великом граду због похађања музичке школе, и то у дому за ученике где је морао да се прилагоди условима живота на које није навикао. -… »
Вести дана »

„Довели су га на сам крај сахране, везаног, са три полицајца“: Студент прича да је Богдану у последњем тренутку речено да може на очев испраћај
Нова пре 3 сатајош 65 повезаних

Дан Сектора за ванредне ситуације МУП-а обележан у Лапову, на свечаности Мацут и Дачић
Радио 021 пре 30 минутајош 23 повезане

Суперкуп Италије у децембру у Ријаду, учествује четири клуба
Спорт клуб пре 50 минутајош 30 повезаних

Израел упозорава ЕУ на “адекватан одговор” за претње санкцијама
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 21 повезана