Povezane vesti
"Živeo sam u domu, bio je hladan i oronuo, noći su bile teške" Aco Pejović progovorio kako je sa 14 godina morao da napusti…
Blic 27.07.2022
Aco Pejović već kao dečak pokazivao je intersovanje za muziku. Iako potiče iz porodice u kojoj se niko ne bavi muzikom, roditelji Aca Pejovića brzo su primetili njegov talenat. Zbog toga su odlučili da ga upišu u muzičku školu, a kako su živeli… »
Sa 14 godina sam otišao u dom! Aco Pejović nikad iskrenije o svom odrastanju - "Bio je oronuo i hladan, bilo je teško!"
Mondo 27.07.2022
Aco Pejović progovorio o svojim prvim koracima u svetu muzike i domu u kojem je boravio kada je upisao muzičku školu. Aco Pejović progovorio o svojim prvim koracima u svetu muzike i domu u kojem je boravio kada je upisao muzičku školu. Iako danas… »
Aco Pejović sa 14 godina otišao u dom: Bio je oronuo i hladan, to je za mene mučan period! Otkrio sve detalje!
Kurir 27.07.2022
Pevač Aco Pejović otkriva da mu nimalo nije bilo lako da sa 14 godina bude sam u drugom i velikom gradu zbog pohađanja muzičke škole, i to u domu za učenike gde je morao da se prilagodi uslovima života na koje nije navikao. - Imao sam 14 godina i… »
Vesti dana »

Pionirski park: Policija bez štitova, šatori napušteni, tek poneki civil
Beta pre 46 minutajoš 49 povezanih

Uživo ugljenisana tela izvlače iz diskoteke smrti u Kočanima! Otkriveno šta je uzrok stravičnog požara, Makedonci u agoniji traže najmilije (foto, video)
Blic pre 21 minutajoš 71 povezana

Mickoski u Kočanima zbog nesreće u diskoteci, odložio put u Podgoricu
N1 Info pre 1 satjoš 31 povezana