Повезане вести

Драма у Нишу: Миљана Кулић завршила у Хитној, није могла да дође код сина Жељка на рођендан: "Малаксала сам, није ми добро"…

Драма у Нишу: Миљана Кулић завршила у Хитној, није могла да дође код сина Жељка на рођендан: "Малаксала сам, није ми добро"…

Блиц 27.07.2022
Син Миљане Кулић, мали Жељко, данас пуни четири године. Међутим, ријалити учесница није могла да присуствује слављу које је за њега и организовала. И док су Миљану, која је оперисана у Турској пре седам дана сви напали јер… »
Скинула 13 килограма за 7 дана! Миљана почела да мршави - вратила се у Србију после операције, па завршила у Хитној!

Скинула 13 килограма за 7 дана! Миљана почела да мршави - вратила се у Србију после операције, па завршила у Хитној!

Мондо 27.07.2022
Миљана Кулић открила да је за кратко време изгубила преко 10 килограма. Миљана Кулић открила да је за кратко време изгубила преко 10 килограма Бивша учесница Задруге Миљана Кулић ишла је на операцију смањења желуца у једну… »
(Фото) "срамота": Миљана Кулић се није појавила на рођендану сина Жељка, док су Марија и Синиша морали да глуме и маму и…

(Фото) "срамота": Миљана Кулић се није појавила на рођендану сина Жељка, док су Марија и Синиша морали да глуме и маму и…

Блиц 27.07.2022
У дому породице Кулић након многобројних драма коначно је на ред дошло и славље. Наиме, данас је рођендан сину Миљане Кулић, малом Жељку. Поносна бака Марија поделила је видео снимке на друштвеној мрежи Инстаграм где видимо да… »

Вести дана »