Povezane vesti
Oči u oči sa mečkom, uništila mu košnice i pojela sav med: Dragomir iz sela Gornje Banine kod Prijepolja jedva se spasio…
RINA 27.07.2022
Pretraga Registracija Oči u oči sa mečkom, uništila mu košnice i pojela sav med: Dragomir iz sela Gornje Banine kod Prijepolja jedva se spasio opasnog gosta, čak dva puta se vraćala na njegovo imanje (FOTO) Prijepolje - Ni sam ne sluteći da će u toku… »
Mečka napravila haos kod prijepolja: Životinja upala Dragomiru na imanje, pa krenula da jede med, usledio je susret oči u oči…
Kurir 27.07.2022
Ni sam ne sluteći da će danas u toku popodnevnih sati imati nepozvane goste, Dragomir Rvović iz prijepoljskog sela Gornje Babine našao se oči u oči sa mladom mečkom koja je upala na njegovo imanje i napravila ogromnu štetu. - Usred bela dana uništila mi… »
Vesti dana »
Fon der Lajen oživljava projekat iz 80-ih koji će zagorčati život Rusiji! Evo kog zove da se pridruži, Trampovom rivalu ponudila "prvo pridruženo članstvo u EU"
Kurir pre 5 minutajoš 36 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 16. septembar: Danas pretežno sunčano i toplije
Beta pre 2 satajoš 23 povezane
uživo Počelo izricanje presude vođama OVK u Hagu: Sud utvrdio zločine nad stotinama ljudi, Tači imao ključnu ulogu
NIN pre 5 minutajoš 46 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - Fotografije CBS njuza otkrivaju veliku štetu na položajima SAD posle iranskih napada
RTV pre 1 satjoš 20 povezanih