Povezane vesti
Borislav Novaković pozvao građane na protest „Buna protiv mafije“ u Novom Sadu
Glas Šumadije 27.07.2022
Potpredsednik Narodne stranke Borislav Novaković pozvao je danas građane da dođu na sutrašnji protest u Novom Sadu koji će pod sloganom „Buna protiv mafije“ biti održan povodom namere vlasti da realizuje projekat „Novi Sad na vodi“ i povodom nedavnog… »
Novaković (Narodna stranka) pozvao gradjane na protest ‘Buna protiv mafije’ u Novom Sadu
Radio sto plus 27.07.2022
„Novi Sad je grad umerenih i mirnih ljudi i nema potencijala za nemire, ali vlast kroz medije koje kontroliše pokušava da najavom nemira odvrati umerene gradjane od dolaska na protest. Ne bi me iznenadilo da dodju provokatori iz Srpske napredne stranke i… »
Vesti dana »

Džimi Kimel se vraća na TV: Jednom od najpoznatijih svetskih voditelja oduzeta emisija zbog komentara o Kirku, oglasila se televizija
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Upravo na Blic TV (video) "drago mi je što do sada nisam postala majka" Andreana Čekić priznaje da možda to čudno zvuči: "Ne bih volela da moje dete nema oca pored sebe"
Blic pre 23 minutajoš 2 povezane

Moskva napadnuta dronovima: Eksplozije zabeležene u brojnim četvrtima, zatvoreno nebo iznad grada
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Metalnom štanglom ga udarao u glavu: Užas u Zemun Polju: Ukrao mu mobilni telefon i novac
Blic pre 2 satajoš 1 povezana