Povezane vesti
Aleksić: Puna istina o Jovanjici izaći će na videlo, to im garantujem
N1 Info 28.07.2022
“Ni sve dijane, đukanovići, sarape, marići, vučićevići, milovanovići, krstići, kao ni ostale Vučićeve specijalne tabloidne jedinice, ne mogu da ospore da su veštačenja sadržaja THC-a u zaplenjenim biljkama pokazala da je na 'Jovanjici' uzgajana droga… »
Aleksić: Jovanjica je državni posao u državi u kojoj o svemu odlučuje Vučić
Danas 28.07.2022
Potpredsednik Narodne stranke (NS) Miroslav Aleksić izjavio je danas da je uzgajanje marihuane na farmi Jovanjica bilo „državni posao“ u državi u kojoj o svemu odlučuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji svima naredjuje šta da rade, pa je on i… »
Aleksić: Jovanjica je državni posao u državi u kojoj o svemu odlučuje Vučić
Radio sto plus 28.07.2022
„Puna istina o Jovanjici će izaći na videlo pre ili kasnije, to im garantujem. Jovanjica je toliko veliki slučaj da se istina mora saznati, a svi umešani kazniti“, rekao je Aleksić u intervjuu za današnji list Nova. Aleksić je istakao da „ni sve dijane… »
Vesti dana »
Sutra zahlađenje i kiša, a onda preokret: Za vikend stiže toplije vreme
NIN pre 5 satijoš 40 povezanih
Skup ispred Specijalnog suda: Svedoci u slučaju Generalštab trpe neverovatne pritiske
Beta pre 2 satajoš 22 povezane
“Čuvari Ustava” krenuli iz Subotice ka Somboru, vojvođanska tura sutra stiže u Novi Sad, poznato gde i u koliko sati
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 13 povezanih
Mediji kreću u pravnu bitku: Tri medijske kuće najavile tužbu zbog zabrane ulaska u Belu kuću
RTS pre 4 satijoš 15 povezanih
„Zorica ima svoj apartman, i ja bih da imam…“ Bojana otkrila sve o prohtevima Zorice Brunclik: „Prišla sam“
Telegraf pre 45 minutajoš 18 povezanih