Povezane vesti
Supruga poginulog rudara: Ne odustajemo od pravde, nemoguće da niko nije kriv
N1 Info 28.07.2022
Dragana Stajić, supruga rudara Bojana Stajića koji je poginuo u rudniku “Soko”, kaže da se oseća poniženo odlukom tužilaštva u Aleksincu da nema osnova za bilo čije krivično gonjenje zbog eventualne odgovornosti za smrt osmorice radnika… »
Supruga poginulog rudara: Ne odustajemo od pravde, nemoguće da niko nije kriv
Novi magazin 28.07.2022
Dragana Stajić, supruga rudara Bojana Stajića koji je poginuo u rudniku “Soko”, kaže da se oseća poniženo odlukom tužilaštva u Aleksincu da nema osnova za bilo čije krivično gonjenje zbog eventualne odgovornosti za smrt osmorice radnika… »
"Znalo se, plašili su se da idu u rudnik i SAD niko nije: Kriv?!" Porodice poginulih rudara revoltirane ishodom istrage teške…
Blic 27.07.2022
"Razočarana sam katastrofalno. To je neopisivo, nezamislivo“. Ovim rečima Slađana Živković, supruga Bratislava Živkovića (59) iz aleksinačkog sela Jasenje, jednog od osam rudara koji su nastradali 1. aprila oko 4.15 časova u strašnoj nesreći… »
Vesti dana »

MUP: Identifikovani maloletnici koji su napali dečaka kod TC Ušće, incident nema veze s blokadom
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

"Ovo je bio lov na veštice": Tramp o skandalu koji je uzdrmao Belu kuću, dotakao se i ostavke ministra odbrane: "On nije imao nikakve veze sa ovim"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 3 satajoš 4 povezane

Određen mu pritvor do 30 dana: Pretresli mu stan na Novom Beogradu i pronašli drogu
Kurir pre 19 minutajoš 1 povezana