Повезане вести
Вучић обишао завршне радове на Кули Београд: "Овакав поглед тешко да негде у Европи може да се понуди" (фото/видео)
Србија данас 28.07.2022
Након обиласка завршних радова уследила је изјава за медије председника Србије. Председник Републике Србије Александар Вучић обишао је завршне радове на Кули Београд, 28. јула 2022. године. Након обиласка, председник је у… »
Вучић показао раскош пројекта "Београд на води": Ово је показатељ колико је Србија напредовала! (видео)
Србија данас 28.07.2022
Председник је истакао колико су Београд на води и Кула Београд важан пројекат. Радови на Кули Београд, највишој згради у Србији и региону, ушли су у последњу фазу, а председник Србије Александар Вучић данас је обишао завршне… »
Вучић: Грађани су срећни и задовољни
Радио 021 28.07.2022
Иако су се многи противили и говорили лажи о Београду на води, данас тај пројекат подржава 75 одсто грађана, рекао је данас председник Србије Александар Вучић. Он је приликом обиласка радова на Кули Београд поручио да Београђани… »
"Пројекат који говори колико се Србија променила" Вучић открио шок детаљ - за спрат у Кули Београд понуђен невероватан износ…
Србија данас 28.07.2022
Председник Србије Александар Вучић обилази данас завршне радове на кули "Београд". - Чуо сам да је неко понудио 15 милиона евра за цео спрат у кули - рекао је Вучић на почетку обиласка, где му друштво праве министар финансија… »
"Наредних осам месеци критично за нас и целу Европу" Вучић упозорио: Свет улази у рецесију
Србија данас 28.07.2022
Председник Републике Србије Александар Вучић обилази завршне радове на Кули Београд. Након обиласка радова, Вучић се обратио новинарима. - Ја знам да резултати остају, а људи увек гледају у будућност и људи желе да чују шта… »
Од тоне смећа и барака, до највећег градилишта у Европи: Београд на води некада и сада - пројекат вредан 3,5 милијарди евра…
Србија данас 28.07.2022
"Београд на води" је пројекат на милион квадрата, са 6.000 станова, где ће живети 14.000 људи, док ће 12.000 људи радити у том делу града. Уговор за Београд на води потписан је 26. априла 2015. године. Пре седам година ту је… »
Вести дана »
Масовни украјински напад, седам сати пакла у Москви! Затворени сви главни аеродроми, огласио се градоначелник Собјањин, удари и на друге делове Русије (видео)
Курир пре 38 минутајош 17 повезаних
Дончић не може сам: Лејкерси без полуфинала НБА купа, Оклахома надиграла Сансе
Дневник пре 13 минутајош 21 повезана
Звезда вечерас гостује Штурму: Црвено-бели јуришају на трећу победу у Лиги Европе
Дневник пре 48 минутајош 20 повезаних