Повезане вести

Председништво СНС у суботу, тема кадровска решења за Владу и Скупштину

Председништво СНС у суботу, тема кадровска решења за Владу и Скупштину

Еуроневс 28.07.2022
Српска напредна странка одржаће у суботу седницу Председништва, на којој ће, између осталог, бити речи и о кадровским решењима које ће СНС предложити за Скупштину и Владу Србије, речено је Тањугу у тој странци. Иначе… »
Председник: Име мандатара који ће формирати владу за око 12 дана

Председник: Име мандатара који ће формирати владу за око 12 дана

РТВ 28.07.2022
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да ће се врло брзо - за око 12 дана, знати име мандатара, који ће саставити владу. Председник је истакао и да када се буде знало ко је мандатар, влада бити врло брзо… »
"Не значи да Синиша не би био добар мандатар": Вучић о новој влади: Са базена ми је послао фотографију, каже "погледај како ми…

"Не значи да Синиша не би био добар мандатар": Вучић о новој влади: Са базена ми је послао фотографију, каже "погледај како ми…

Блиц 28.07.2022
Написали су, пошто им је јавио један члан владе који је мислио да би он требао да буде председник владе, па јавио да ће бити Синиша (Мали), јер у њему види највећу конкуренцију, па су написали да "Синиша већ пише експозе". - А… »
Вучић: Један члан владе рекао медијима да ће Мали бити мандатар јер сматра да му је конкуренција

Вучић: Један члан владе рекао медијима да ће Мали бити мандатар јер сматра да му је конкуренција

Данас 28.07.2022
Председник СНС Александар Вучић најавио је данас да ће име мандатара за састав нове владе бити познато да десетак или 12 дана. – За десетак или 12 дана, није ни важно, биће информација о мандатару који ће брзо да формира владу –… »
Синиша ми шаље слику са базена и каже, баш ми је добар овај експозе Вучић: Име мандатара знаћете за 10-12 дана

Синиша ми шаље слику са базена и каже, баш ми је добар овај експозе Вучић: Име мандатара знаћете за 10-12 дана

Курир 28.07.2022
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић данас је одговорио новинарима кад ће се знати име мандатара и објаснио написе у појединим медијима у којима је, како је цитирао, објављено да Синиша Мали већ пише експозе. - То је… »
Вучић: Име мандатара који ће формирати владу за око 12 дана

Вучић: Име мандатара који ће формирати владу за око 12 дана

Телеграф 28.07.2022
Председник је истакао и да када се буде знало ко је мандатар, влада бити врло брзо формирана. Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да ће се врло брзо - за око 12 дана, знати име мандатара, који ће саставити владу… »

Вести дана »