Povezane vesti
Orban poručio Srbiji: Ako vam ne pomognemo, doći će stotine hiljada migranata kod vas
Pravda 28.07.2022
Austrija i Mađarska žele da pomognu Srbiji u zaštiti njenih južnih granica od ilegalne migracije, saopštili su na konferenciji za novinare u Beču austrijski kancelar Karl Nehamer i mađarski premijer Viktor Orban. „Mi smo vaši kapetani na… »
Orban: Pomoći Srbiji da štiti južnu granicu od migranata
RTV 28.07.2022
BEČ - Austrija i Mađarska žele da pomognu Srbiji u zaštiti njenih južnih granica od ilegalne migracije, saopštili su danas na konferenciji za novinare u Beču austrijski kancelar Karl Nehamer i mađarski premijer Viktor Orban. "Mi smo vaši kapetani… »
Orban: Organizovaćemo konferenciju sa Srbijom da bolje zaštiti južnu granicu od migranata
Euronews 28.07.2022
Austrija i Mađarska žele da pomognu Srbiji u zaštiti njenih južnih granica od ilegalne migracije, saopštili su danas na konferenciji za novinare u Beču austrijski kancelar Karl Nehamer i mađarski premijer Viktor Orban. "Mi smo vaši kapetani na… »
Vesti dana »
Opšta eskalacija u Siriji: Ruske snage pod napadom džihadističkih dronova
Pravda pre 1 satjoš 27 povezanih
Pojačane mere bezbednosti na Kosovu posle eksplozije na kanalu za vodu
BBC News pre 23 minutajoš 91 povezana
Vlast i opozicija u klinču zbog gimnazijalaca u Novom Sadu: Kako su đaci završili na protestu?
NIN pre 41 minutajoš 21 povezana
Zamenik ministra spoljnih poslova Rusije: Postoji opasnost od razmene nuklearnih udara, pokušaćemo da to izbegnemo
NIN pre 35 minutajoš 11 povezanih
Borelj: Odlazim iz Brisela frustriran jer nismo uspeli da zaustavimo masakr u Gazi
RTV pre 4 satijoš 9 povezanih