Povezane vesti

Orban poručio Srbiji: Ako vam ne pomognemo, doći će stotine hiljada migranata kod vas

Orban poručio Srbiji: Ako vam ne pomognemo, doći će stotine hiljada migranata kod vas

Pravda 28.07.2022
Austrija i Mađarska žele da pomognu Srbiji u zaštiti njenih južnih granica od ilegalne migracije, saopštili su na konferenciji za novinare u Beču austrijski kancelar Karl Nehamer i mađarski premijer Viktor Orban. „Mi smo vaši kapetani na… »
Orban: Pomoći Srbiji da štiti južnu granicu od migranata

Orban: Pomoći Srbiji da štiti južnu granicu od migranata

RTV 28.07.2022
BEČ - Austrija i Mađarska žele da pomognu Srbiji u zaštiti njenih južnih granica od ilegalne migracije, saopštili su danas na konferenciji za novinare u Beču austrijski kancelar Karl Nehamer i mađarski premijer Viktor Orban. "Mi smo vaši kapetani… »
Orban: Organizovaćemo konferenciju sa Srbijom da bolje zaštiti južnu granicu od migranata

Orban: Organizovaćemo konferenciju sa Srbijom da bolje zaštiti južnu granicu od migranata

Euronews 28.07.2022
Austrija i Mađarska žele da pomognu Srbiji u zaštiti njenih južnih granica od ilegalne migracije, saopštili su danas na konferenciji za novinare u Beču austrijski kancelar Karl Nehamer i mađarski premijer Viktor Orban. "Mi smo vaši kapetani na… »

Vesti dana »