Povezane vesti
Orban poručio Srbiji: Ako vam ne pomognemo, doći će stotine hiljada migranata kod vas
Pravda 28.07.2022
Austrija i Mađarska žele da pomognu Srbiji u zaštiti njenih južnih granica od ilegalne migracije, saopštili su na konferenciji za novinare u Beču austrijski kancelar Karl Nehamer i mađarski premijer Viktor Orban. „Mi smo vaši kapetani na mađarsko-srpskoj… »
Orban: Pomoći Srbiji da štiti južnu granicu od migranata
RTV 28.07.2022
BEČ - Austrija i Mađarska žele da pomognu Srbiji u zaštiti njenih južnih granica od ilegalne migracije, saopštili su danas na konferenciji za novinare u Beču austrijski kancelar Karl Nehamer i mađarski premijer Viktor Orban. "Mi smo vaši kapetani na… »
Orban: Organizovaćemo konferenciju sa Srbijom da bolje zaštiti južnu granicu od migranata
Euronews 28.07.2022
Austrija i Mađarska žele da pomognu Srbiji u zaštiti njenih južnih granica od ilegalne migracije, saopštili su danas na konferenciji za novinare u Beču austrijski kancelar Karl Nehamer i mađarski premijer Viktor Orban. "Mi smo vaši kapetani na… »
Vesti dana »
Požari i dalje aktivni u Deliblatskoj peščari i na Stolovima, ugašena žarišta kod Kladova i na Fruškoj gori
RTV pre 15 minutajoš 32 povezane
Srbija aktivirala Mehanizam civilne zaštite EU, kaže Dačić
Slobodna Evropa pre 20 minutajoš 42 povezane
Srbija pod snažnim toplotnim talasom, temperature dostižu 42 stepena
Naslovi.ai pre 1 satjoš 58 povezanih
NUNS: Bratinino obraćanje vlasniku N1 i Nove predstavlja pritisak na medije
In medija pre 2 satajoš 17 povezanih
Požar na gradskoj deponiji u Kragujevcu pod kontrolom – nadležni apeluju na građane da zatvore prozore
Infozija pre 25 minutajoš 12 povezanih