Povezane vesti
Uhapšen prevarant iz Beograda: Penzionerima donosio lažne pakete, a uzimao poštarinu od nekoliko hiljada dinara
Kurir 28.07.2022
Dežurni zamenik Prvog osnovnog javnog tužioca u Beogradu odredio je zadržavanje do 48 sati B. M. koji se sumnjiči za prevaru. Prema nezvaničnim informacijama, on je iskorišćavao lakomislenost građana da bi im uzeo novac. Na jednom snimku na Instagramu… »
Uhapšen prevarant iz Beograda koji je penzionerima donosio lažne pakete: Pakovao brašno u njih
Telegraf 28.07.2022
Na društvenim mrežama se najpre pojavio video sa nadzornih kamera, na kome se vidi kako čovek sa paketom u rukama ulazi u zgradu. Osumnjčeni B.M. da je izvšio krivično delo prevara, obećavajući penzionerima pakete i uzimajući im novac za "poštarinu"… »
Vesti dana »
„Obavestili su me 19. decembra da dolaze 23. januara“: Brnabić potvrdila da je, ipak, bila informisana o dolasku misije Evropskog parlamenta
Nova pre 39 minutajoš 63 povezane
Vučić: Ne mogu da govorim ko će kupiti ruski udeo u NIS-u dok to ne bude poslato OFAC-u
Beta pre 49 minutajoš 40 povezanih
"Važne su posete koje se najave" Brnabić: Poseta poslanika Evropskog parlamenta nije preterano bitna
Blic pre 3 satajoš 15 povezanih
Svi Vučićevi savetnici, a među njima "agent haosa": Ko je Ajnhorn koji je proglašen kriminalcem u bekstvu?
Radio 021 pre 59 minutajoš 1 povezana
"Probudili su me u 3.15, zvao sam je": Vučić se oglasio zbog napada na Bekutu u Čačku
Mondo pre 1 satjoš 47 povezanih