Повезане вести

Шта је обележило 10 година власти СНС? Горан Весић и Небојша Крстић ексклузивно за Курир ТВ о постигнутим резултатима

Шта је обележило 10 година власти СНС? Горан Весић и Небојша Крстић ексклузивно за Курир ТВ о постигнутим резултатима

Курир 28.07.2022
Члан Председништва СНС Горан Весић и маркетиншки стручњак Небојша Крстић говорили су у емисији "Усијање" на Курир телевизији о постигнутим резултатима за 10 година власти СНС. О резултатима најбоље сведоче бројеви - у… »
Шта је обележило 10 година власти СНС? Како је било 2012, а који су изазови данас пред Србијом?

Шта је обележило 10 година власти СНС? Како је било 2012, а који су изазови данас пред Србијом?

Мондо 28.07.2022
Откад је на челу Српска напредна странка са председником Александром Вучићем, грађани су најчешће могли да чују реч - резултати. Откад је на челу Српска напредна странка са председником Александром Вучићем, грађани су најчешће… »
Горан Весић: Поносан сам на десетогодишњи рад Српске напредне странке! Србија је потпуно другачија земља него 2012!

Горан Весић: Поносан сам на десетогодишњи рад Српске напредне странке! Србија је потпуно другачија земља него 2012!

Курир 28.07.2022
Члан председништва СНС Горан Весић рекао је да данас можемо да кажемо да је Србија потпуно другачија земља него што је била 2012.година. - Србија је напредна, успешна, модерна, она решава проблеме својих грађана и грађанки. Да… »
Горан Весић: Поносан сам на десетогодишњи рад СНС, градимо пристојну и модерну Србију

Горан Весић: Поносан сам на десетогодишњи рад СНС, градимо пристојну и модерну Србију

Телеграф 28.07.2022
Србија је напредна, успешна, модерна, она решава проблеме својих градјана и градјанки - рекао је Весић. Члан председништва СНС, Горан Весић рекао је да данас да је Србија потпуно другачија земља него што је била 2012.година. -… »
Вучић десет година на власти: Ново лице Србије - поштовање, просперитет, стабилност!

Вучић десет година на власти: Ново лице Србије - поштовање, просперитет, стабилност!

Курир 28.07.2022
Саговорници Курира оцењују да су за деценију Вучићеве власти постигнуте велике ствари. Председник поручује да је поносан на учинак јер, како каже, земља не личи на оно што је наследио 2012. Србија је у протеклих 10 година… »

Вести дана »