Povezane vesti
Orban i Nehamer: Pomoći Srbiji da štiti južnu granicu od ilegalnih migracija
RTS 28.07.2022
Austrija i Mađarska žele da pomognu Srbiji u zaštiti njenih južnih granica od ilegalne migracije, saopštili su na konferenciji za novinare u Beču austrijski kancelar Karl Nehamer i mađarski premijer Viktor Orban. "Mi smo vaši kapetani na mađarsko-srpskoj… »
Orban poručio Srbiji: Ako vam ne pomognemo, doći će stotine hiljada migranata kod vas
Sputnik 28.07.2022
Austrija i Mađarska žele da pomognu Srbiji u zaštiti njenih južnih granica od ilegalne migracije, saopštili su na konferenciji za novinare u Beču austrijski kancelar Karl Nehamer i mađarski premijer Viktor Orban. "Mi smo vaši kapetani na mađarsko-srpskoj… »
Orban: Mora se pomoći Srbiji…
Vesti online 28.07.2022
Austrija i Mađarska žele pomoći Srbiji u zaštiti njenih južnih granica od ilegalne migracije, saopštili su danas na konferenciji za štampu u Beču austrijski kancelar Karl Nehamer i mađarski premijer Viktor Orban. – Mi smo vaši kapetani na… »
Vesti dana »

FOTO U Kruševcu otkriveno 40 tona pilećeg mesa koje je zaraženo salmonelom: Uhapšeni otac i sin
Nova pre 19 minutajoš 11 povezanih

"Darko je bolje, razgovarao sam sa njim": Vučić saopštio poslednje informacije o stanju Glišića nakon što je doživeo moždani udar u progamu uživo
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih

"Horticija": 100.000 Rusa na Pokrovskom frontu; Blumberg: Kremlj razmatra vazdušno primirje kao ustupak Trampu
RTS pre 20 minutajoš 13 povezanih