Povezane vesti
Orban i Nehamer: Pomoći Srbiji da štiti južnu granicu od ilegalnih migracija
RTS 28.07.2022
Austrija i Mađarska žele da pomognu Srbiji u zaštiti njenih južnih granica od ilegalne migracije, saopštili su na konferenciji za novinare u Beču austrijski kancelar Karl Nehamer i mađarski premijer Viktor Orban. "Mi smo vaši kapetani na mađarsko-srpskoj… »
Orban poručio Srbiji: Ako vam ne pomognemo, doći će stotine hiljada migranata kod vas
Sputnik 28.07.2022
Austrija i Mađarska žele da pomognu Srbiji u zaštiti njenih južnih granica od ilegalne migracije, saopštili su na konferenciji za novinare u Beču austrijski kancelar Karl Nehamer i mađarski premijer Viktor Orban. "Mi smo vaši kapetani na mađarsko-srpskoj… »
Orban: Mora se pomoći Srbiji…
Vesti online 28.07.2022
Austrija i Mađarska žele pomoći Srbiji u zaštiti njenih južnih granica od ilegalne migracije, saopštili su danas na konferenciji za štampu u Beču austrijski kancelar Karl Nehamer i mađarski premijer Viktor Orban. – Mi smo vaši kapetani na… »
Vesti dana »

Apokaliptične scene u Crnoj Gori: Gori na primorju, u Podgorici i okolnim mestima, evakuisano nekoliko porodica
Euronews pre 30 minutajoš 49 povezanih

U dva grada u Srbiji izmereno 39 stepeni: RHMZ upozorava na ekstremne uslove
Euronews pre 54 minutajoš 60 povezanih

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 3 satajoš 45 povezanih