Povezane vesti
Bešlin o Starom Sajmištu: Jedino je istina oslobađajuća, sve drugo manipulacije
N1 Info 28.07.2022
Istoričar Milivoj Bešlin kritikovao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog izjave da 78 godina od ukidanja nacističkog logora Staro Sajmište "mi ga oslobađamo" i rekao da će taj logor biti oslobođen tek kada se o njemu u srpskim udžbenicima… »
Bešlin: Vučić govoreći o Starom Sajmištu nastavlja sa morbidnom kampanjom zloupotrebe žrtava
Danas 28.07.2022
Istoričar Milivoj Bešlin kritikovao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog izjave da 78 godina od ukidanja nacističkog logora Staro Sajmište „mi ga oslobadjamo“ i rekao da će taj logor biti oslobodjen tek kada se o njemu u srpskim udžbenicima… »
Vesti dana »

Džimi Kimel se vraća na TV: Jednom od najpoznatijih svetskih voditelja oduzeta emisija zbog komentara o Kirku, oglasila se televizija
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Upravo na Blic TV (video) "drago mi je što do sada nisam postala majka" Andreana Čekić priznaje da možda to čudno zvuči: "Ne bih volela da moje dete nema oca pored sebe"
Blic pre 22 minutajoš 2 povezane

"Dokle god imaju uz sebe: Ameriku..." Šta će doneti zapadno priznanje Palestine? Izrael besni, oglasili se stručnjaci: "ovo nije moguće"
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

(Video) Snažan udar na Moskvu, gori prestonica Rusije: Odjekuju eksplozije, nebo potpuno zatvoreno
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Metalnom štanglom ga udarao u glavu: Užas u Zemun Polju: Ukrao mu mobilni telefon i novac
Blic pre 2 satajoš 1 povezana