Povezane vesti
BiH počela priprema za Crnu Goru i EP, stiže i Nurkić
Sport klub 28.07.2022
Čelnici Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine nastavljaju da rešavaju finansijske probleme, ali je izvesno da učešće ženske košarkaške reprezentacija na Svetskom prvenstvu, odnosno muške, u prvom FIBA prozoru glavne runde kvalifikacija za Mundobasket i… »
“Žao mi je zbog Žugića, srećan sam zbog Blagote, Kljajić…”
Sport klub 28.07.2022
Izabranici Boška Radovića, košarkaši Crne Gore, nastavljaju borbu za plasman na Mundobasket sa realnim izgledima da san pretvore u javu. Crna Gora će 24. avgusta ugostiti Bosnu i Hercegovinu, a tri dana kasnije će gostovati Litvaniji. Pomenute mečeve… »
Vesti dana »

Tramp najavio sastanak sa Putinom radi poziva na okončanje rata u Ukrajini: Cilj je utvrditi okvir mirovnog sporazuma
Euronews pre 3 minutajoš 56 povezanih

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
N1 Info pre 3 satajoš 19 povezanih

Uživo (foto, video) apokaliptične scene iz crne gore, preti ogromna eksplozija! Požar stigao do omiljene plaže, buktinja guta kuću u Podgorici: U toku hitna evakuacija, dignuti helikopteri, na udaru Bar i Nikšić
Blic pre 28 minutajoš 69 povezanih

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature, upozorenja i rizik od požara do 17. avgusta
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 67 povezanih