Povezane vesti

Baka Prase objavio fotku sa majkom pokojne Kike Đukić: Jutjuber se obratio Nataši dirljivim rečima, sad je sve jasno (foto)

Baka Prase objavio fotku sa majkom pokojne Kike Đukić: Jutjuber se obratio Nataši dirljivim rečima, sad je sve jasno (foto)

Kurir 28.07.2022
Jutjuber Bogdan Ilić ( Baka Prase) objavio je fotografiju sa majkom preminule Kristine Kike Đukić na društvene mreže. Naime, prošle godine Kika je pronađena mrtva u svom stanu, a mnogo pažnje je privukao njen odnos sa Bakom Prasetom. Baki su… »
Baka Prase u društvu majke pokojne Kike! "Krivili su me za njenu smrt" - Jutjuber sada poručio samo jedno (foto)

Baka Prase u društvu majke pokojne Kike! "Krivili su me za njenu smrt" - Jutjuber sada poručio samo jedno (foto)

Mondo 28.07.2022
Poznati jutjuber Baka Prase podelio je na Instagramu sliku s majkom pokojne influenserske Kristine Kike Đukić. Poznati jutjuber Baka Prase podelio je na Instagramu sliku s majkom pokojne influenserske Kristine Kike Đukić. Majka pokojne influenserke… »
"Krivili su me za smrt kike": Baka Prase u društvu majke pokojne influenserke poručuje samo jedno

"Krivili su me za smrt kike": Baka Prase u društvu majke pokojne influenserke poručuje samo jedno

Blic 28.07.2022
Kada je jutjuberka Kristina Kika Đukić prošle godine pronađena mrtva u svom stanu, mnogo pažnje je dobio njen odnos sa Bogdanom Ilićem, iliti Baka Prasetom. Njega je, naime, javnost osuđivala zbog verbalnog nasilja koje je preko interneta vršio… »

Vesti dana »