Повезане вести
Вучевић: Ужаснут сам примитивизмом насилника, Нови Сад на маршрути циркуса
Н1 Инфо 28.07.2022
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић каже да је ужаснут примитивизмом насилника који су, како каже, наводне мирне протесте претворили у хулигански поход. Он је рекао да су лажни еколози још једном показали своје право лице… »
Вучевић: Ужаснут сам примитивизмом насилника који су наводне мирне протесте претворили у хулигански поход (ВИДЕО)
РТВ 28.07.2022
НОВИ САД - "Ужаснут сам примитивизмом и иживљавањем групице не само згубидана, већ лажова и насилника који су наводне мирне протесте у Новом Саду претворили у хулигански поход током којег скидају заставе наше државе Србије… »
Вучевић: Ужаснут сам примитивизмом насилника, очекујем хитну реакцију државних органа
Радио 021 28.07.2022
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић каже да је ужаснут примитивизмом насилника који су, како каже, наводне мирне протесте претворили у хулигански поход. Он је рекао да су лажни еколози још једном показали своје право лице… »
"Зашто им смета застава Србије?" Милош Вучевић затечен због дивљања лажних еколога
Србија данас 28.07.2022
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић се огласио поводом дивљања лажних еколога у Новом Саду. - Ужаснут сам примитивизмом и иживљавањем групице не само згубидана, већ лажова и насилника који су наводне мирне протесте у Новом… »
Вести дана »

Временска прогноза за понедељак, 11. август: Сунчано, а на југу и истоку веома топло
Бета пре 5 сатијош 7 повезаних

Руте: "Састанак Трампа и Путина показаће да ли је Путин озбиљан по питању мира"
Телеграф пре 4 сатијош 4 повезане