Povezane vesti

Vučević: Užasnut sam primitivizmom nasilnika, Novi Sad na maršruti cirkusa

Vučević: Užasnut sam primitivizmom nasilnika, Novi Sad na maršruti cirkusa

N1 Info 28.07.2022
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević kaže da je užasnut primitivizmom nasilnika koji su, kako kaže, navodne mirne proteste pretvorili u huliganski pohod. On je rekao da su lažni ekolozi još jednom pokazali svoje pravo lice. „Potvrdili su da… »
Vučević: Užasnut sam primitivizmom nasilnika koji su navodne mirne proteste pretvorili u huliganski pohod (VIDEO)

Vučević: Užasnut sam primitivizmom nasilnika koji su navodne mirne proteste pretvorili u huliganski pohod (VIDEO)

RTV 28.07.2022
NOVI SAD - "Užasnut sam primitivizmom i iživljavanjem grupice ne samo zgubidana, već lažova i nasilnika koji su navodne mirne proteste u Novom Sadu pretvorili u huliganski pohod tokom kojeg skidaju zastave naše države Srbije, polivaju farbom… »
Vučević: Užasnut sam primitivizmom nasilnika, očekujem hitnu reakciju državnih organa

Vučević: Užasnut sam primitivizmom nasilnika, očekujem hitnu reakciju državnih organa

Radio 021 28.07.2022
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević kaže da je užasnut primitivizmom nasilnika koji su, kako kaže, navodne mirne proteste pretvorili u huliganski pohod. On je rekao da su lažni ekolozi još jednom pokazali svoje pravo lice. "Potvrdili su da smo… »
"Zašto im smeta zastava Srbije?" Miloš Vučević zatečen zbog divljanja lažnih ekologa

"Zašto im smeta zastava Srbije?" Miloš Vučević zatečen zbog divljanja lažnih ekologa

Srbija danas 28.07.2022
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević se oglasio povodom divljanja lažnih ekologa u Novom Sadu. - Užasnut sam primitivizmom i iživljavanjem grupice ne samo zgubidana, već lažova i nasilnika koji su navodne mirne proteste u Novom Sadu pretvorili… »

Vesti dana »