Повезане вести
Вељин човек утерао страх у кости јовани! Јеремић: Ако ми се нешто догоди, нека ме Србија упамти као хероја
Курир 29.07.2022
Јована Јеремић и даље је узнемирена због претњи које је добила од блиских сарадника Вељка Беливука, а све због тога што је јавно ушла у клинч са Мајом Маринковић. Водитељка поручује да ако јој се нешто догоди жели да је народ… »
Огласила се Маја Маринковић: о преписци где Јовани прете људи Веље Невоље "Јадно ми је да се она бави оваквим стварима"
Блиц 29.07.2022
Водитељка Јована Јеремић показала је поруке у којој јој прете, како тврди, људи Вељка Беливука, а који су наводно дошли до њеног броја преко старлета Тамаре Ђурић и Маје Маринковић. Будући да су Јована и Маја од раније у… »
Огласиле се Тамара Ђурић и Маја: Јеремићева поделила преписку где јој прети човек Веље Невоље, умешане њих 2, а ево шта…
Курир 29.07.2022
Водитељка Јована Јеремић тврди да је мета људи Вељка Беливука и то због сукоба са старлетом Мајом Маринковић. Она је поделила преписке где јој "човек" ухапшеног Беливука прети преко порука, а у све је умешана Тамара Ђурић… »
Огласила се Тамара Ђурић: "Нисам дала Јованин број Беливуковим људима", поручује: "насмејала бих се, ал' не могу"
Блиц 28.07.2022
Водитељка Јована Јеремић данас је показала поруке у којој јој прете, како тврди, људи Вељка Беливука, а који су наводно дошли до њеног броја преко старлете Тамаре Ђурић. Тамара Ђурић се сад огласила овим поводом и признала да… »
Јована Јеремић показала језиве поруке: "Због Маје ми прете Беливукови људи, послала их је Ђурићка", поручују јој: "Јешћемо…
Блиц 28.07.2022
Јована Јеремић тврди да је мета људи Вељка Беливука и то због јавног рата са Мајом Маринковић и да је у све умешана и Тамара Ђурић. Водитељка телевизије "Пинк" последњих дана нема мира јер јој, како каже, човек ухапшеног… »
Вести дана »
Стиже "фебруарски пролећни шамар"! Наш метеоролог најавио нови феномен након снега, ево када тачно стиже
Блиц пре 3 сатајош 32 повезане
Муса подигао прашину пред гостовање у Београду: „Можемо да победимо било кога у Европи, не само Партизан!“
Хот спорт пре 46 минутајош 59 повезаних
Додик каже да је победа Карана загревање за октобарске изборе, Блануша признао пораз
Бета пре 46 минутајош 19 повезаних
УКРАЈИНСКА КРИЗА Лавров: Русија не намерава да нападне Европу, али је спремна да војно одговори
РТВ пре 26 минутајош 24 повезане