Povezane vesti
Veljin čovek uterao strah u kosti jovani! Jeremić: Ako mi se nešto dogodi, neka me Srbija upamti kao heroja
Kurir 29.07.2022
Jovana Jeremić i dalje je uznemirena zbog pretnji koje je dobila od bliskih saradnika Veljka Belivuka, a sve zbog toga što je javno ušla u klinč sa Majom Marinković. Voditeljka poručuje da ako joj se nešto dogodi želi da je narod pamti kao heroja… »
Oglasila se Maja Marinković: o prepisci gde Jovani prete ljudi Velje Nevolje "Jadno mi je da se ona bavi ovakvim stvarima"
Blic 29.07.2022
Voditeljka Jovana Jeremić pokazala je poruke u kojoj joj prete, kako tvrdi, ljudi Veljka Belivuka, a koji su navodno došli do njenog broja preko starleta Tamare Đurić i Maje Marinković. Budući da su Jovana i Maja od ranije u konfliktu jer je voditeljka… »
Oglasile se Tamara Đurić i Maja: Jeremićeva podelila prepisku gde joj preti čovek Velje Nevolje, umešane njih 2, a evo šta…
Kurir 29.07.2022
Voditeljka Jovana Jeremić tvrdi da je meta ljudi Veljka Belivuka i to zbog sukoba sa starletom Majom Marinković. Ona je podelila prepiske gde joj "čovek" uhapšenog Belivuka preti preko poruka, a u sve je umešana Tamara Đurić. Sada su se za Kurir oglasile… »
Oglasila se Tamara Đurić: "Nisam dala Jovanin broj Belivukovim ljudima", poručuje: "nasmejala bih se, al' ne mogu"
Blic 28.07.2022
Voditeljka Jovana Jeremić danas je pokazala poruke u kojoj joj prete, kako tvrdi, ljudi Veljka Belivuka, a koji su navodno došli do njenog broja preko starlete Tamare Đurić. Tamara Đurić se sad oglasila ovim povodom i priznala da li je to istina. -… »
Jovana Jeremić pokazala jezive poruke: "Zbog Maje mi prete Belivukovi ljudi, poslala ih je Đurićka", poručuju joj: "Ješćemo…
Blic 28.07.2022
Jovana Jeremić tvrdi da je meta ljudi Veljka Belivuka i to zbog javnog rata sa Majom Marinković i da je u sve umešana i Tamara Đurić. Voditeljka televizije "Pink" poslednjih dana nema mira jer joj, kako kaže, čovek uhapšenog Belivuka preti preko poruka… »
Vesti dana »
UŽIVO Gađan rezervoar vode na jugozapadu Irana; Napad iranskih dronova na Katar
Sputnik pre 33 minutajoš 37 povezanih
Srbija ostala bez Evropskog prvenstva, Orlići ipak mogu da dobiju dobre vesti, tiču se SP!
Telegraf pre 33 minutajoš 27 povezanih
Vremenske prilike i otežani uslovi na putevima u Srbiji tokom vikenda 28-29. mart 2026.
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 66 povezanih