Повезане вести

Вељин човек утерао страх у кости јовани! Јеремић: Ако ми се нешто догоди, нека ме Србија упамти као хероја

Вељин човек утерао страх у кости јовани! Јеремић: Ако ми се нешто догоди, нека ме Србија упамти као хероја

Курир 29.07.2022
Јована Јеремић и даље је узнемирена због претњи које је добила од блиских сарадника Вељка Беливука, а све због тога што је јавно ушла у клинч са Мајом Маринковић. Водитељка поручује да ако јој се нешто догоди жели да је народ… »
Огласила се Маја Маринковић: о преписци где Јовани прете људи Веље Невоље "Јадно ми је да се она бави оваквим стварима"

Огласила се Маја Маринковић: о преписци где Јовани прете људи Веље Невоље "Јадно ми је да се она бави оваквим стварима"

Блиц 29.07.2022
Водитељка Јована Јеремић показала је поруке у којој јој прете, како тврди, људи Вељка Беливука, а који су наводно дошли до њеног броја преко старлета Тамаре Ђурић и Маје Маринковић. Будући да су Јована и Маја од раније у… »
Огласиле се Тамара Ђурић и Маја: Јеремићева поделила преписку где јој прети човек Веље Невоље, умешане њих 2, а ево шта…

Огласиле се Тамара Ђурић и Маја: Јеремићева поделила преписку где јој прети човек Веље Невоље, умешане њих 2, а ево шта…

Курир 29.07.2022
Водитељка Јована Јеремић тврди да је мета људи Вељка Беливука и то због сукоба са старлетом Мајом Маринковић. Она је поделила преписке где јој "човек" ухапшеног Беливука прети преко порука, а у све је умешана Тамара Ђурић… »
Огласила се Тамара Ђурић: "Нисам дала Јованин број Беливуковим људима", поручује: "насмејала бих се, ал' не могу"

Огласила се Тамара Ђурић: "Нисам дала Јованин број Беливуковим људима", поручује: "насмејала бих се, ал' не могу"

Блиц 28.07.2022
Водитељка Јована Јеремић данас је показала поруке у којој јој прете, како тврди, људи Вељка Беливука, а који су наводно дошли до њеног броја преко старлете Тамаре Ђурић. Тамара Ђурић се сад огласила овим поводом и признала да… »
Јована Јеремић показала језиве поруке: "Због Маје ми прете Беливукови људи, послала их је Ђурићка", поручују јој: "Јешћемо…

Јована Јеремић показала језиве поруке: "Због Маје ми прете Беливукови људи, послала их је Ђурићка", поручују јој: "Јешћемо…

Блиц 28.07.2022
Јована Јеремић тврди да је мета људи Вељка Беливука и то због јавног рата са Мајом Маринковић и да је у све умешана и Тамара Ђурић. Водитељка телевизије "Пинк" последњих дана нема мира јер јој, како каже, човек ухапшеног… »

Вести дана »