Повезане вести
Рекла је да сам на кику утицао негативно! Бака Прасе о сусрету с мајком покојне инфлуенсерке: "Хтела је да ме убије"
Мондо 29.07.2022
Популарни јутјубер Богдан Илић познатији као Бака Прасе видео се с мајком покојне инфлуенсерке Кристине Кике Ђукић. Популарни јутјубер Богдан Илић познатији као Бака Прасе видео се с мајком покојне инфлуенсерке Кристине Кике… »
Бака Прасе открио детаље сусрета са мајком покојне кике: "Рекла је да је хтела да ме убије због моје свађе са њеном ћерком"
Блиц 28.07.2022
Кад је инфлуенсерка Кристина Кика Ђукић прошле године пронађена мртва у свом стану, много пажње је добио њен однос са Богданом Илићем, илити Бака Прасетом. Њега је, наиме, јавност осуђивала због вербалног насиља које је преко… »
Вести дана »
"Ударио ме камион, брате, само јако" Возач БМВ-а јутрос изазвао саобраћајку, па се тиме похвалио (видео)
Мондо пре 39 минутајош 53 повезане
Уживо брутална руска одмазда након напада на Москву грунули бомбе на Одесу и Херсон, језиви снимци
Ало пре 40 минутајош 57 повезаних
Путеви Србије упозорили грађане да не отварају СМС поруке о наводним саобраћајним прекршајима
Бета пре 1 сатјош 19 повезаних
Огласио се познати аналитичар: Србија ОВО неће дозволити, секундарне санкције Народној банци Србије су...
Телеграф пре 2 сатајош 21 повезана