Povezane vesti
Rekla je da sam na kiku uticao negativno! Baka Prase o susretu s majkom pokojne influenserke: "Htela je da me ubije"
Mondo 29.07.2022
Popularni jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase video se s majkom pokojne influenserke Kristine Kike Đukić. Popularni jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase video se s majkom pokojne influenserke Kristine Kike Đukić. Kristina Kika… »
Baka Prase otkrio detalje susreta sa majkom pokojne kike: "Rekla je da je htela da me ubije zbog moje svađe sa njenom ćerkom"
Blic 28.07.2022
Kad je influenserka Kristina Kika Đukić prošle godine pronađena mrtva u svom stanu, mnogo pažnje je dobio njen odnos sa Bogdanom Ilićem, iliti Baka Prasetom. Njega je, naime, javnost osuđivala zbog verbalnog nasilja koje je preko interneta vršio… »
Vesti dana »

Slučaj Baćić: Dva dana tišine MUP-a uprkos jasnom snimku (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 30 povezanih

Protest prosvetara: Šetnja od Slavije do "Ribnikara" i sindikata, predati zahtevi
NIN pre 6 satijoš 14 povezanih

Studenti u blokadi: Protest u Beogradu nije "finalni skup", neka niko ne misli da je to kraj
Radio 021 pre 9 satijoš 11 povezanih

Anketna komisija: Kinezi bi zbog kršenja ugovora mogli da traže momentalno vraćanje kredita od milijardu dolara
Forbes pre 7 satijoš 8 povezanih