Povezane vesti
Rekla je da sam na kiku uticao negativno! Baka Prase o susretu s majkom pokojne influenserke: "Htela je da me ubije"
Mondo 29.07.2022
Popularni jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase video se s majkom pokojne influenserke Kristine Kike Đukić. Popularni jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase video se s majkom pokojne influenserke Kristine Kike Đukić. Kristina Kika… »
Baka Prase otkrio detalje susreta sa majkom pokojne kike: "Rekla je da je htela da me ubije zbog moje svađe sa njenom ćerkom"
Blic 28.07.2022
Kad je influenserka Kristina Kika Đukić prošle godine pronađena mrtva u svom stanu, mnogo pažnje je dobio njen odnos sa Bogdanom Ilićem, iliti Baka Prasetom. Njega je, naime, javnost osuđivala zbog verbalnog nasilja koje je preko interneta vršio… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 3 satajoš 7 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
Na mestu gde je ubijen tinejdžer (17) vladaju muk i tišina: Leskovčani nemi od šoka: "Bio je baš, baš dobar dečak" (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Vučinić: Papović nije član SNS, u Skupštinu Novog Sada stigao zahtev za razrešenje
Blic pre 7 satijoš 2 povezane