Povezane vesti
Evro u ponedeljak 117,37 dinara
Beta 29.07.2022
Zvanični srednji kurs biće u ponedeljak, 1. avgusta 117,3724 dinara za evro, saopštila je Narodna banka Srbije. Danas je zvanični srednji kurs 117,3649 dinara za evro, što je najveća vrednost domaće valute prema evru. Dinar će u ponedeljak prema evru… »
Zvanični srednji kurs NBS 117,3649 dinara za evro
Euronews 29.07.2022
Zvanični srednji kurs dinara prema evru iznosi danas 117,3649 dinara za evro, što je neznatna promena u odnosu na četvrtak, objavila je Narodna banka Srbije. Dinar je prema evru jači za 0,1 posto na mesečnom nivou, i za 0,2 procenta jači nego pre godinu… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 11 minutajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Putin nije bio tako pošten i iskren za pregovaračkim stolom kao što smo se nadali“: Ministar finansija SAD najavio pooštravanje sankcija Rusiji
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 16 minutajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana