Povezane vesti
"Imam posledice nakon operacije": Džejla Ramović progovorila o zdravstvenom problemu: "Bila je zahtevna intervencija, nije mi…
Blic 29.07.2022
Pobednica 13. sezone muzičkog šou programa "Zvezda Granda" Džejla Ramović nedavno je operisala koleno, a kako je sada otkrila još uvek se oporavlja, ali je srećna što se konačno vratila poslu. Džejla je godinama mučila muku, a onda je skupila hrabrosti i… »
Pobednica Zvezda Granda posle teške operacije ponovo u javnosti: Otkrila kako se sada oseća - "Nije mi bilo svejedno"
Mondo 29.07.2022
Džejla Ramović je otkrila kako se oseća posle operacije. Džejla Ramović je otkrila kako se oseća posle operacije. Pobednica Zvezda Granda, pevačica Džejla Ramović je u junu imala zahtevnu operaciju od koje se oporavljala, pa je i pauzirala s javnim… »
Vesti dana »

RZS: Stopa zaposlenosti u Srbiji u drugom kvartalu 51,5 odsto, a nezaposlenosti 8,5 odsto
Beta pre 2 satajoš 47 povezanih

Spasila bebu koju je našla pored kontenjera, Pa odlučila da je usvoji Potrešena pevačica se oglasila: "Gde će ti duša..."
Alo pre 2 satajoš 32 povezane

Sud odbio da odredi pritvor Miši Bačulovu osumnjičenom da je predvodio napad napoliciju
Euronews pre 4 satijoš 31 povezana

Ima li logike: Posledice pokušaja Junajted grupe da ućutka N1 i za Vučićev račun uništi uspešni medijski biznis u Srbiji
Cenzolovka pre 2 satajoš 23 povezane