Povezane vesti
Prosečna neto plata u Crnoj Gori 708 evra u junu, realno manja 2,1%
Euronews 29.07.2022
Prosečna neto plata u Crnoj Gori iznosila je u junu 708 evra i manja je za 0,3 procenta nego prethodnog meseca, prema podacima crnogorske agencije za statistiku Monstat. Ako se ima u vidu da su potrošačke cene u junu u odnosu na maj porasle za 1,8 odsto… »
Prosečna neto plata u C.Gori 708 evra u junu, realno manja 2,1%
RTV 29.07.2022
PODGORICA - Prosečna neto plata u Crnoj Gori iznosila je u junu 708 evra i manja je za 0,3 procenta nego prethodnog meseca, prema podacima crnogorske agencije za statistiku, Monstat. Ako se ima u vidu da su potrošačke cene u junu u odnosu na maj porasle… »
Prosečna neto plata u Crnoj Gori 708 evra u junu
Politika 29.07.2022
PODGORICA- Prosečna neto plata u Crnoj Gori iznosila je u junu 708 evra i manja je za 0,3 procenta nego prethodnog meseca, prema podacima crnogorske agencije za statistiku, Monstat. Ako se ima u vidu da su potrošačke cene u junu u odnosu na maj porasle… »
Vesti dana »
On je lider posle Velike nagrade Japana: Ovo je trenutni poredak vozača i konstruktora u šampionatu Formule 1
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih
Najrizičniji je prvi ponedeljak: Saveti lekara za lakšu adaptaciju na letnje računanje vremena, izaziva sijaset simptom a prilagođavanje traje 4 do 7 dana
Blic pre 4 satijoš 19 povezanih
Napadnut novinar Zoomera u Bajinoj Bašti: Prišao mi čovek u crnom i krenuo da mi otima opremu, udarao me pesnicama
Insajder pre 1 satjoš 9 povezanih