Povezane vesti
Drakulić: Teško da neće biti restrikcija struje
Pravda 29.07.2022
Nadam se da neće biti restrikcija struje, međutim, nova dešavanja na tržištu energije u Evropi me plaše da to neće biti moguće ostvariti tokom zime, izjavio je u intervjuu za list Nova predsednik poslovnog kluba "Privrednik" i vlasnik "Point grupe" Zoran… »
Drakulić: Poskupljenje struje platiće građani kroz skuplje proizvode
Danas 29.07.2022
Nadam se da neće biti restrikcija struje, međutim, nova dešavanja na tržištu energije u Evropi me plaše da to neće biti moguće ostvariti tokom zime, izjavio je u intervjuu za list „Nova“ predsednik poslovnog kluba „Privrednik“ i vlasnik „Point grupe“… »
Drakulić: Teško da neće biti restrikcija struje
N1 Info 29.07.2022
Nadam se da neće biti restrikcija struje, međutim, nova dešavanja na tržištu energije u Evropi me plaše da to neće biti moguće ostvariti tokom zime, izjavio je u intervjuu za list Nova predsednik poslovnog kluba "Privrednik" i vlasnik "Point grupe" Zoran… »
Vesti dana »
(Foto) Si Điping ugostio Trampa u Pekingu: Uputio jezivo upozorenje i pomenuo Tukididovu zamku
Mondo pre 19 minutajoš 32 povezane
„Inter – Sijena mi je prošla kroz glavu”: Stanković otkrio Murinjov potez koji je prelomio finale Kupa!
Hot sport pre 1 satjoš 22 povezane
Uživajte u suncu, od ovog datuma temperature padaju! RHMZ prognoza za naredne dane
Telegraf pre 44 minutajoš 16 povezanih
Arnautović nije mogao da gleda penal seriju: Kamere snimile šta je as Zvezde radio dok je drama bila na vrhuncu
Mondo pre 1 satjoš 31 povezana
Izmene izbornih zakona pred poslanicima: koje promene bi mogle biti vidljive već na narednim izborima?
Insajder pre 2 satajoš 11 povezanih