Povezane vesti
Drakulić: Teško da neće biti restrikcija struje
Pravda 29.07.2022
Nadam se da neće biti restrikcija struje, međutim, nova dešavanja na tržištu energije u Evropi me plaše da to neće biti moguće ostvariti tokom zime, izjavio je u intervjuu za list Nova predsednik poslovnog kluba "Privrednik" i vlasnik "Point… »
Drakulić: Poskupljenje struje platiće građani kroz skuplje proizvode
Danas 29.07.2022
Nadam se da neće biti restrikcija struje, međutim, nova dešavanja na tržištu energije u Evropi me plaše da to neće biti moguće ostvariti tokom zime, izjavio je u intervjuu za list „Nova“ predsednik poslovnog kluba „Privrednik“ i vlasnik… »
Drakulić: Teško da neće biti restrikcija struje
N1 Info 29.07.2022
Nadam se da neće biti restrikcija struje, međutim, nova dešavanja na tržištu energije u Evropi me plaše da to neće biti moguće ostvariti tokom zime, izjavio je u intervjuu za list Nova predsednik poslovnog kluba "Privrednik" i vlasnik "Point… »
Vesti dana »

(BLOG) Leskovčani ispratili Vučića bukom, on preti otkazima u policiji i tužilaštvu
N1 Info pre 4 minutajoš 42 povezane

Novi Sad proglasio 23. mart Danom žalosti zbog smrti Vukašina Crnčevića, 16. žrtve pada nadstrešnice
Insajder pre 3 satajoš 15 povezanih

Zelenski posetio istočnu Donjecku oblast, objavljeni snimci i fotografije: "Zahvaljujem se svim našim braniocima" (foto, video)
Blic pre 40 minutajoš 15 povezanih

Piksi otkrio ko će biti kapiten pred ključni meč Srbije, samo jedan fudbaler je siguran u prvoj postavi
Nova pre 29 minutajoš 14 povezanih