Povezane vesti
Drakulić: Teško da neće biti restrikcija struje
Pravda 29.07.2022
Nadam se da neće biti restrikcija struje, međutim, nova dešavanja na tržištu energije u Evropi me plaše da to neće biti moguće ostvariti tokom zime, izjavio je u intervjuu za list Nova predsednik poslovnog kluba "Privrednik" i vlasnik "Point… »
Drakulić: Poskupljenje struje platiće građani kroz skuplje proizvode
Danas 29.07.2022
Nadam se da neće biti restrikcija struje, međutim, nova dešavanja na tržištu energije u Evropi me plaše da to neće biti moguće ostvariti tokom zime, izjavio je u intervjuu za list „Nova“ predsednik poslovnog kluba „Privrednik“ i vlasnik… »
Drakulić: Teško da neće biti restrikcija struje
N1 Info 29.07.2022
Nadam se da neće biti restrikcija struje, međutim, nova dešavanja na tržištu energije u Evropi me plaše da to neće biti moguće ostvariti tokom zime, izjavio je u intervjuu za list Nova predsednik poslovnog kluba "Privrednik" i vlasnik "Point… »
Vesti dana »
Tramp najavio da će 20. januara uvesti carine na proizvode iz Kine, Kanade i Meksika
Insajder pre 51 minutajoš 8 povezanih
Vučević: Nije vreme za rekonstrukciju Vlade, ne možemo ostati zaleđeni zbog nesreće u Novom Sadu
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane
UKRAJINSKA KRIZA: Najviše bitaka na Kurahovskom i Pokrovskom pravcu; Rusija u više talasa napala dronovima Kijev
RTV pre 39 minutajoš 3 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Dan D – sastanak izraelskog kabineta o primirju sa Hezbolahom
RTV pre 1 satjoš 4 povezane