Povezane vesti
Drakulić: Teško da neće biti restrikcija struje
Pravda 29.07.2022
Nadam se da neće biti restrikcija struje, međutim, nova dešavanja na tržištu energije u Evropi me plaše da to neće biti moguće ostvariti tokom zime, izjavio je u intervjuu za list Nova predsednik poslovnog kluba "Privrednik" i vlasnik "Point… »
Drakulić: Poskupljenje struje platiće građani kroz skuplje proizvode
Danas 29.07.2022
Nadam se da neće biti restrikcija struje, međutim, nova dešavanja na tržištu energije u Evropi me plaše da to neće biti moguće ostvariti tokom zime, izjavio je u intervjuu za list „Nova“ predsednik poslovnog kluba „Privrednik“ i vlasnik… »
Drakulić: Teško da neće biti restrikcija struje
N1 Info 29.07.2022
Nadam se da neće biti restrikcija struje, međutim, nova dešavanja na tržištu energije u Evropi me plaše da to neće biti moguće ostvariti tokom zime, izjavio je u intervjuu za list Nova predsednik poslovnog kluba "Privrednik" i vlasnik "Point… »
Vesti dana »
Željko Mitrović: Sto stručnjaka mi potvrdilo da Vesić nije nimalo kriv, može da radi na TV Pink
Beta pre 44 minutajoš 100 povezanih
Građani se okupili ispred Vlade: Zapalili sveće i odali poštu stradalima
N1 Info pre 2 satajoš 102 povezane
Kako je izgledala akcija spasilaca posle nesreće u Novom Sadu: "Zatekli smo situaciju koja je delovala strašno"
Euronews pre 3 satajoš 51 povezana
Dušan Lajović u drugom kolu turnira u Beogradu posle pobede protiv Marijana Navonea
Politika pre 8 minutajoš 39 povezanih