Povezane vesti
„Imao sam utisak da se spisi predmeta kriju od mene“: Zastupnik porodica poginulih u rudniku “Soko”
Danas 29.07.2022
Zamenik osnovnog javnog tužioca u Aleksincu me je obavestio da je predmet vezan za nesreću u rudniku “Soko” dat na proveru Višem javnom tužilaštvu u Nišu, kaže advokat Bratislav Stojanović koji zastupa porodice svih osam rudara koji su poginuli u nesreći… »
Bezvredan rudarski život
Danas 29.07.2022
Činilo se potpuno nemogućim, ali se dogodilo: Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu odlučilo je da nema osnova za pokretanje bilo kakvih krivičnih postupaka protiv bilo koga zbog teške nesreće u rudniku Soko, koja se dogodila 1. aprila ove godine, a u… »
Porodicama rudara poginulih u rudniku „Soko“ nije omogućen uvid u spise predmeta
N1 Info 29.07.2022
Porodicama rudara poginulih u rudniku "Soko", odnosno njihovom punomoćniku, nije omogućen uvid u spise predmeta iz istrage koju je završilo Osnovno tužilaštvo u Aleksincu i objavilo da nema odgovornosti za smrt ovih ljudi. Advokat Bratislav Stojanović… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Nastavak teške borbe i dolazak međunarodnih helikoptera
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 106 povezanih
SAD uvele carine od 50 odsto na kanadsku robu, Otava najavljuje recipročne mere
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 24 povezane
Protest na otvaranju Nušićijade, izviždan predsednik Opštine Ivanjica, Selaković odustao od govora
Serbian News Media pre 7 satijoš 6 povezanih
Vremenska prognoza i meteoalarmi: Sunčano i toplo vreme uz kraće osveženje na severu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 37 povezanih
Zvezda protiv Čukaričkog juri nastavak dominacije - 31 gol na poslednjih 10 mečeva
B92 pre 4 satijoš 33 povezane