Повезане вести

„Имао сам утисак да се списи предмета крију од мене“: Заступник породица погинулих у руднику “Соко”

„Имао сам утисак да се списи предмета крију од мене“: Заступник породица погинулих у руднику “Соко”

Данас 29.07.2022
Заменик основног јавног тужиоца у Алексинцу ме је обавестио да је предмет везан за несрећу у руднику “Соко” дат на проверу Вишем јавном тужилаштву у Нишу, каже адвокат Братислав Стојановић који заступа породице свих осам рудара… »
Безвредан рударски живот

Безвредан рударски живот

Данас 29.07.2022
Чинило се потпуно немогућим, али се догодило: Основно јавно тужилаштво у Алексинцу одлучило је да нема основа за покретање било каквих кривичних поступака против било кога због тешке несреће у руднику Соко, која се догодила 1… »
Породицама рудара погинулих у руднику „Соко“ није омогућен увид у списе предмета

Породицама рудара погинулих у руднику „Соко“ није омогућен увид у списе предмета

Н1 Инфо 29.07.2022
Породицама рудара погинулих у руднику "Соко", односно њиховом пуномоћнику, није омогућен увид у списе предмета из истраге коју је завршило Основно тужилаштво у Алексинцу и објавило да нема одговорности за смрт ових људи… »

Вести дана »