Повезане вести
Здјелар: ''Имам много тога да кажем, не знам одакле да почнем...''
Спортске.нет 29.07.2022
После четири и по године у Партизану, а од тога првих шест месеци је наступао као позајмљен играч Олимпијакоса, дошло је време за растанак Саше Здјелара и Партизана. Двадесетседмогодишњи везиста је из Партизана отишао као… »
Емотивни Саша Здјелар: Хвала свима, Партизан се заувек воли!
Спорт клуб 29.07.2022
Дојучерашњи капитен Партизана Саша Здјелар и нови фудбалер ЦСКА из Москве на емотиван начин се опростио од црно-белих. На званичном сајту клуба објављене су његове последње речи по одласку из Хумске. Преносимо његово… »
Опроштај партизановог капитена - ево шта је рекао на растанку: Здјелар напустио Хумску, једину жељу и највећи сан!
Мондо 29.07.2022
Досадашњи капитен Партизана Саша Здјелар потписао је уговор са ЦСКА из Москве, а на сајту клуба опростио се од свих са којима је сарађивао у Партизану. Досадашњи капитен Партизана Саша Здјелар потписао је уговор са ЦСКА из… »
Здјелар: Играњем у Партизану остварио сам сан, захваљујем се свима
Спортски журнал 29.07.2022
Везни фудбалер је за Партизан одиграо 197 мечева и постигао шест голова. Нови фудбалер ЦСКА из Москве Саша Здјелар рекао је да је играњем у Партизану остварио сан, а такође се захвалио свима у бившем клубу. „Искрено, имам пуно… »
Капитенски опроштај здјелара од Партизана: Емотивна порука која ће се дуго памтити!
Хот спорт 29.07.2022
Време је за нове изазове. Након што су обављене све здравствене процедуре, урађена званична промоција,али и одрађен први тренинг са новим тимом, ЦСКА из Москве, некадашњи капитен Партизана и љубимац Гробара Саша Здјелар упутио… »
Парни ваљак се опростио од здјелара: ‘Сале, хвала – Партизан остаје нераскидиви део твог живота
Хот спорт 29.07.2022
Црно-бели се опростили од доскорашњег капитена. Доскорашњи капитен Партизана Саша Здјелар јуче је представљен као нови фудбалер московског ЦСКА. Он је у новом клубу задужио дрес са бројем ‘5’, а уговор је потписан на три… »
Здјелар одушевио све: ‘Знамо колико су Партизан и ЦСКА повезани – Имају братски однос!’
Хот спорт 29.07.2022
Видно је задовољан преласком у ЦСКА! Саша Здјелар јуче је званично представљен као нови фудбалер ЦСКА из Москве. По доласку у клуб, присутним је рекао: ‘Кад сам био мали мој сан је био да заиграм за Партизан и то сам остварио… »
Вести дана »
Превозник Миломир Јаћимовић прекида штрајк глађу, најавио долазак код Хрке у Београд
Нова пре 2 сатајош 24 повезане
БЛОГ УЖИВО Миломир Јаћимовић прекинуо штрајк глађу, студенти ФДУ-а објавили локацију суботњег протеста
Нова пре 2 сатајош 51 повезана
Директор НИС-а у интерном писму запосленима: Послаћемо ОФАК-у нови захтев за лиценцу
РТС пре 2 сатајош 33 повезане
Дани одлуке за НИС – директор писао запосленима, ускоро нови захтев за лиценцу, нафтне компаније повећавају увоз
РТС пре 2 сатајош 38 повезаних