Povezane vesti
10 dana pre ubistva Miša mi je rekao da primećuje da ga neko prati: Zora o poslednjem susretu sa Ognjanovićem
Telegraf 29.07.2022
- Ne znam više da li me prate kriminalci ili policajci. Kad se vratim sa odmora, moram nešto da preduzmem, ovo je neizdrživo. Niđta nisam kriv, rekao je Miša Zori. Dragoslav Miša Ognjanović (57) ubijen je pre tačno četiri godine na Novom Beogradu… »
Ne znam više da li me prate kriminalci ili policajci: Ovako se, 10 dana pre ubistva, koleginici Zori Dobričanin požalio…
Kurir 29.07.2022
“Ne znam više da li me prate kriminalci ili policajci. Kad se vratim sa odmora, moram nešto da preduzmem, ovo je neizdrživo. Ništa nisam kriv i nemam čega da se plašim. Jako sam umoran, imam dosta predmeta. Samo da odem na odmor". Ovo je, samo 10 dana… »
Vesti dana »
"Nije vreme za te priče": Đoan Penjaroja odbio da odgovori na glasine
Mondo pre 24 satajoš 60 povezanih
Opsadno stanje kod Inđije, drugi dan potrage: Da li je telo Aleksandra Nešovića Baje bačeno u jezero?!
Telegraf pre 24 satajoš 77 povezanih
"Ovo nije dobro za policiju, ali svi će odgovarati" Vasiljević o ubistvu Aleksandra Nešovića: "Pojedinac neće biti jači od institucije"
Blic pre 3 satajoš 41 povezana
Dačić potpisao depešu: Zabranjena privatna zaštita i obezbeđenje zaposlenima u MUP-u
In medija pre 3 satajoš 19 povezanih