Povezane vesti
10 dana pre ubistva Miša mi je rekao da primećuje da ga neko prati: Zora o poslednjem susretu sa Ognjanovićem
Telegraf 29.07.2022
- Ne znam više da li me prate kriminalci ili policajci. Kad se vratim sa odmora, moram nešto da preduzmem, ovo je neizdrživo. Niđta nisam kriv, rekao je Miša Zori. Dragoslav Miša Ognjanović (57) ubijen je pre tačno četiri godine na Novom Beogradu… »
Ne znam više da li me prate kriminalci ili policajci: Ovako se, 10 dana pre ubistva, koleginici Zori Dobričanin požalio…
Kurir 29.07.2022
“Ne znam više da li me prate kriminalci ili policajci. Kad se vratim sa odmora, moram nešto da preduzmem, ovo je neizdrživo. Ništa nisam kriv i nemam čega da se plašim. Jako sam umoran, imam dosta predmeta. Samo da odem na odmor". Ovo je, samo 10 dana… »
Vesti dana »
"Rekli su nam da imamo 15 minuta": Iskustva državljana Srbije koji su sleteli prvim letom iz Dubaija
NIN pre 16 minutajoš 37 povezanih
Prvi avion iz Dubaija sa državljanima Srbije sleteo u Beograd: Svim putnicima upućen apel (video)
Mondo pre 2 satajoš 25 povezanih
Kome to sada preti Tramp? Kaže da Amerika može da "vodi ratove zauvek". Ne pominje Iran, već da su SAD nagomilale oružje i da su "spremne za pobedu, veliku!!!"
Kurir pre 56 minutajoš 23 povezane
Janis se vratio posle 40 dana, ali džaba! Baksi nisu imali šanse protiv sjajnih Seltiksa!
Kurir pre 1 satjoš 39 povezanih
Vreme danas: Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, do 19 stepeni
Vesti online pre 2 satajoš 18 povezanih