Povezane vesti
"Stalno je namrgođen, pravi namćor!" Komšije razvezale o Bajagi, otkrili gde se odseilio nakon razvoda - "Često dolazi!"
Mondo 29.07.2022
Komšije Momčila Bajagića Bajage progovorile o njegovoj privatnosti. Komšije Momčila Bajagića Bajage progovorile o njegovoj privatnosti. Razvod Momčila Bajagića Bajage posle 33 godine braka sa Emilijom šokirao je ceo region, a nedavno je ovu… »
"Pravili su buku u kasne sate, žalili smo se": Komšije Bajage i Emilije otkrile sve o njihovom razvodu
Blic 29.07.2022
Stanari zgrade u kojoj je bračni par nekada živeo, a gde je sada njegov studio žale se na nesnosnu buku koju on pravi kada dođe da snima ili piše pesme. Kao bomba je odjeknula vest da se Momčilo Bajagić Bajaga razveo od supruge Emilije nakon 33… »
Vesti dana »
U sredu Dan žalosti u Srbiji zbog pogibije osam osoba u požaru u domu za stare u Barajevu
Beta pre 1 satjoš 85 povezanih
Haotičan početak drugog polugodišta u Srbiji, bunt prosvetara
BBC News pre 30 minutajoš 69 povezanih
Viši sud u Beogradu delimično obustavio odluku Advokatske komore Srbije
N1 Info pre 31 minutajoš 39 povezanih
"Znala sam ovo dvoje dece što su stradali zajedno" Raška je danas najtužniji grad, zastave na pola koplja: Nije im se dalo da izrastu u dobre i vredne ljude
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih
„Od 5 sati nisam znao da li mi je stric živ, na radiju sam čuo šta se dogodilo“: Ispovest rođaka korisnika doma koji je izgoreo kod Barajeva
Nova pre 54 minutajoš 40 povezanih