Povezane vesti
"Bio je jedinac, ovo je velika tragedija": Stanari solitera u Ustaničkoj sa kog je pao dečak (10) još su u šoku: "Ova zgrada…
Blic 30.07.2022
Porodica se doselila ovde pre 7,8 godina. Mislim da su iz Bosne. On im je bio sin jedinac. Ovako danas, dan nakon tragedije koja se sinoć odigrala u Ustaničkoj ulici, komentarišu stanari zgrade sa koje je pao desetogodišnji dečak i nastradao. "Bili su… »
Čula sam udarac, a onda i ženu kako kuka i jauče: Komšije opisale stravične scene na Konjarniku
Kurir 30.07.2022
Desetogodišnji dečak poginuo je sinoć u Ustaničkoj ulici na Konjarniku kada je pao sa 9. sprata zgrade u kojoj je živeo sa roditeljima. Nesrećni mališan pao je na krov tržnog centra, a kako tvrde komšije, preminuo je nekoliko minuta nakon dolaska hitne… »
Dečak pao sa devetog sprata u Ustaničkoj ulici, preminuo od zadobijenih povreda
Euronews 30.07.2022
Ekipe Hitne pomoći su intervenisale sinoć u 22.10 u Ustaničkoj ulici gde je dečak pao sa devetog sprate zgrade. Po dolasku na mesto nesreće lekari su konstatovali da dete nema vitalne funkcije i da je preminuo od posledica pada, rečeno je Tanjugu u… »
Preminuo dečak koji je pao sa solitera u Beogradu
Radio 021 30.07.2022
Desetogodišnji dečak koji je u petak uveče pao sa devetog sprata solitera u Ustaničkoj ulici u Beogradu, preminuo je od zadobijenih povreda. Prema pisanju medija, dečak je pao na nižu zgradu, odnosno manji tržni centar koji se nalazi tik uz soliter… »
"Čula sam sirene, odzvanjala je cela ulica": Stanari u šoku nakon strašne tragedije u Beogradu: Dečak pao sa prozora solitera…
Blic 30.07.2022
"Ne poznajem porodicu ni dečaka, ali me je ovo jako potreslo. Čula sam sirene, odzvanjala je cela ulica. Nisam znala o čemu je reč jer je ovo prometna ulica, svakodnevno prođe dosta vozila Hitne pomoci, policije, vatrogasaca. Ali onda sam pogledala kroz… »
Vesti dana »

"Vreme je vrlo: Opasno!" Srbija u crvenom, popaljeni meteoalarmi, oglasio se RHMZ: Evo do kada ćemo se "kuvati"
Blic pre 6 minutajoš 20 povezanih

Rusija: Uništeno više od 120 dronova tokom noći; Evropski lideri: Pregovori moraju da uključuju Ukrajinu
RTS pre 52 minutajoš 20 povezanih

Pojačan intenzitet saobraćaja u smeru ka Hrvatskoj, Mađarskoj i Severnoj Makedoniji i iz pravca Bugarske
RTS pre 2 satajoš 5 povezanih

Ričard Grenel: Ideja o uzajamnom priznanju Srbije i Kosova smešna, valja raditi na ekonomskom razvoju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane