Повезане вести
Дечак који је пао са солитера у БГ је био јединац, родитељи повучени, доселили се из БИХ
Луфтика 30.07.2022
Туга и неверица. Овако се цео дан данас осећају сви који прочитају трагичну вест о смрти деветогодишњге дечака који је пао са солитера ноћас и преминуо. -Преминули дечак је био јединац. Породица се доселила овде пре седам или… »
"Био је јединац, ово је велика трагедија": Станари солитера у Устаничкој са ког је пао дечак (10) још су у шоку: "Ова зграда…
Блиц 30.07.2022
Породица се доселила овде пре 7,8 година. Мислим да су из Босне. Он им је био син јединац. Овако данас, дан након трагедије која се синоћ одиграла у Устаничкој улици, коментаришу станари зграде са које је пао десетогодишњи дечак… »
Преминуо дечак који је синоћ пао са 9. спрата у Београду, не зна се шта се тачно десило
Луфтика 30.07.2022
Зашто је дете пало са деветог спрата солитера на коме нема терасе? Како је до ове трагедије уопште дошло, још увек се не зна. Једино је туга сигурна јер деветогодишњи дечак више није са нама. Он је синоћ (29.јул) пао на нижи… »
"Чула сам сирене, одзвањала је цела улица": Станари у шоку након страшне трагедије у Београду: Дечак пао са прозора солитера…
Блиц 30.07.2022
"Не познајем породицу ни дечака, али ме је ово јако потресло. Чула сам сирене, одзвањала је цела улица. Нисам знала о чему је реч јер је ово прометна улица, свакодневно прође доста возила Хитне помоци, полиције, ватрогасаца. Али… »
Страшна трагедија у Београду: Дечак пао са зграде у Устаничкој, преминуо од задобијених повреда
Блиц 29.07.2022
Десетогодишњи дечак, који је вечерас пао са 9. спрата солитера солитера у Устаничкој улици у Београду, преминуо је од задобијених повреда. Према сазнањима, малишан је пао на нижу зграду, односно мањи тржни центар који се… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 5 сатијош 1 повезана