Povezane vesti

Jovana, ne sme dlaka sa glave da ti fali! Jk brani jeremićku Karleuša uputila brutalnu poruku: Gde su hrabri Srbi da zaštite…

Jovana, ne sme dlaka sa glave da ti fali! Jk brani jeremićku Karleuša uputila brutalnu poruku: Gde su hrabri Srbi da zaštite…

Kurir 30.07.2022
Pevačica Jelena Karleuša stala je na stranu Jovane Jeremić koja tvrdi da su joj ljudi Velje Nevolje slali preteće poruke. Jovana je rekla da se sve desilo zbog starlete Maje Marinković sa kojom je u sukobu, pa umešala i Tamaru Đurić. Maja i Tamara… »
Moram da pazim kuda se krećem! Jovana Jeremić otkriva da li će unajmiti obezbeđenje zbog Marinkovićke i pretnji Veljinog…

Moram da pazim kuda se krećem! Jovana Jeremić otkriva da li će unajmiti obezbeđenje zbog Marinkovićke i pretnji Veljinog…

Kurir 30.07.2022
Jovana Jeremić tvrdi da je meta ljudi Veljka Belivuka i to zbog javnog rata sa Majom Marinković i da je u sve umešana i Tamara Đurić. Jeremićeva je medijima dostavila poruke u kojima joj se preti, šokiravši javnost, a sada je otkrila nove detalje… »
"Pozovi me u jutarnji da te vratim na fabrička podešavanja": Jovana opet na udaru! Maja pobesnela: "Jeremićka javno plače…

"Pozovi me u jutarnji da te vratim na fabrička podešavanja": Jovana opet na udaru! Maja pobesnela: "Jeremićka javno plače…

Blic 30.07.2022
Maja Marinković ne prestaje da piše o Jovani Jeremić na društvenim mrežama, nakon što je voditeljka uplela u skandal oko pretećih poruka. Naime, Jovana Jeremić tvrdila je da je meta ljudi Veljka Belivuka i to zbog javnog rata sa Majom Marinković… »
"Srbija više nije zemlja starleta iz kriminogenih miljea": Jovana Jeremić odgovorila Maji i Tamari na uvrede

"Srbija više nije zemlja starleta iz kriminogenih miljea": Jovana Jeremić odgovorila Maji i Tamari na uvrede

Blic 29.07.2022
Voditeljka Jovana Jeremić je nakon pretnji koje je dobila putem mobilnog telefona danas provela skoro četiri sata u policijskoj stanici kako bi dala izjavu i podnela prijavu, a nakon što su se Maja i Tamara, akteri ovog skandala, oglasile, na red je… »
"Žao mi je mentalnog stanja Jovane Jeremić": Tamara Đurić oplela po voditeljki: "Ona je podvojena ličnost"

"Žao mi je mentalnog stanja Jovane Jeremić": Tamara Đurić oplela po voditeljki: "Ona je podvojena ličnost"

Blic 29.07.2022
Vest da Jovani Jeremić stižu preteće poruke i to navodno od Belivukovih ljudi u kojima se nalaze šokantne stvari zabezeknule su javnost u Srbiji, a spominju se i Maja Marinković i Tamara Đurić. Tamara je sada poslala jasnu poruku za voditeljku. -… »

Vesti dana »